herkese selam 10 ekimde doğum yaptım sütüm vardı ama bebeğimi yoğunbakıma aldılar ve benden onay almadan cocuğuma mama vermeye baslamıslar bu sebeplerden sütüm gelmemeye başladı zorladım sğrekli sağlık bestlac damla kullandım vs 5. Gün hastaneden cıktık o süreçte hep biberon ile mamayla beslendi eve geçtiğimizde beni emiyordu sütüm de gelmeye başlamıştı ama hastaneden cıkarken 60 cc mama içiyordu sütüm çok az geldiği için yetmiyordu sütümü artırmak için dur kurusu kaynatma vsvs aklınıza gelebilecek herseyi denedim ama suan sütüm max ikisinden 30-40 cc çıkıyor üzerini daha göremedim. Ben mamayı bırakmaya calıstığımdan sürekli emzirdim bol su içtim solgar takviye bestlac damla devam ettim gecen hastaneye gittiğimizde bebeğimin kilo kaybettiğini öğrendim kahroldum 10 günlükken 4020 kg olan cocuk 25. Günde 3950 göründü. Acil mama takviyesi dendi 2-3 saatte bir 60 ya da 90 cc mama verip ekstra emziriyorum ama çocuk silikon uçsuz emmiyo ve mamadan sonra sürekli uyuduğu için emmiyo beni sütüm daha da azaldı çok üzülüyorum nolur bana yardım edin