Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardımcı olun kızlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ygm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ygm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İçel Mersin
saçlarımda şuan sarı röfle var ve dip boyasıda geldi de geçiyor artık... bende sıkıldım artık... buğday tenliyim sizce hangi rengi tavsiye edersiniz... ve bilgisayardan kendinize saç rengi denemesini nereden yapıyorsunuz.. pek bu konularla aram yok da... şimdiden teşekkürler...opuyorumnanaktan

buğday tenliysen soğan kabuğu güzel olabilir tatlım

taaz.com dan yapabilirsin canım.

bilmiyorum ya bir türlü karar veremedim,kızıl ve bakır hoşuma gidiyor aslında ne dersiniz... yoksa başka bir renk mi olsa... offf biz kadınlar

kızıl çok akıyor ve tam rengini tutturman için birkaç defa boyaman lazım sarıdan kızıla geçiş de yazık etme bence saçlarına

sağol canım benim ama soğan kabuğuna boyarsam aynı sorunu yaşamazmıyım, sadece kızılda mı birkaç defa boyamak gerekiyor...

koyu bir kızıl dene canım ama çokta koyu değil 5.45- 7 arası bir kızıl hem aktığı zaman da bakır olacaktır böylece bakır istiyorsan da bir dahaki boyanı da bakır yaparsın kızıl bakır tavsiye etmem kolestonun var koyu çıktığını söylüyorlar

kızlar hepinize teşekkür ediyorum... ama dün kuaföre gittim ve sarıdan kızıla geçiş biraz zor oluyormuş dediğiniz gibi ve kızıl çok akar dedi her ay boyatmam lazımmış... ama röflede altı yedi ay boyatmana gerek yok daha kullanışlıymış ama güzel oldu.... darısı sizlere...opuyorumnanaktan

yani röfle mi yaptırdın şimdi anlayamadım

evet canım...röfleliydi saçlarım yine röfle yaptırdım biraz daha açık oldu...

Back