Bebek Beslenmesi lütfen yardımcı olun karar veremiyorum!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sanemeren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
85
2
46
İstanbul
2 aylık bebeğim var doğduğundan beri hipp in combiyotik mamasını kullanıyorum çokta memnunum aslında .ama artık çok pahalı gelmeye başladı 350gr kutusunu 28.5 ytl ye alıyorum ve gün geçtikçe mama alımı artıyor.malum bebeğime bakmak için işide bıraktım tek maaşla zor gelmeye başladı.bana biraz daha ekonomik ama deneyip kalitesine güvendiğiniz mama tavsiye edebilirmisiniz ?bu arada hep aynı mamayı yemek bu mamaya bağımlılık yaparmı ?

hipp ve sma istemiştim bnde.fakat dediğin gibi pek pahalı.
en ucuzu sanırım bebelac.maddiyatımıza en uygun olan o.
250 grmı 6 küsür falandı.
şimdi 2 aylk bebişim ve inan kilo kilo alıyoruz mamaları.
ben bebelactan memnunum,kızımn iştahı ve kilo alımı gayet güzel.
çok da severek içiyor,ama gönül isterki en iyisi olsun.
hem mama,hem su,hem bez masrafı çok geliyor bize =((

ben bebelacı bir dene derim.
bebeğin kabul etmezse ışın karacanın blogunda okuduğum bir yöntem var.
önce yeni mamadan ver,kabul etmezse sürekli içtiğini ver.sonra tekrar yeni mama.
bir öyle bir böyle zamanla alışıyorlarmış yani.

canım aynı günmü bir değişik mama bir kullandığımdan vericem ya da devamlı 2 mama kullansam çok mu dokunur acaba .bebelac 6 lira ise herzaman bir ondan bir hipp ten versem bile maddiyatı rahatlatır sanki ama olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…