Lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :(

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
21
Ayni soruyu sormuştum ama 2 gündür bunu arastiriyorum cok stres yaptım ilk defa iliskiye girdik korunmasizdi icime bosalma olmadi bende ertesi günü hapı ictim. 1 hafta sonra 4 5 gün regl gibi kanamam oldu. Daha sonraki hafta ise prezervatif ile iliskiye girdik icimden cikinca patladi ama daha bosalmamisti , onu cikardi ve bi kac dk oyle devam ettik ardindan yenisini takti bosalmadan oncede prezervatif oldugu halde geri cekildi.
Reglm 5 gün gecikti ertesi gün hapı gecikme yapiyormus diye okudum bide olmadikca stres yapiyorum sizce hamilelik riskim nedir? 10 gun sonra hala regl olmazsam test yapacagim. Biraz ayrinti vermek durumunda kaldim kusura bakmayın. Stresten korkudan ağlıcam artık hamile olursamda napacagimi bilmiyorum yardimci olun lütfen

Tüm hormon dengesini bozuyor o ilaçlar. Kendinize bunu yapmayın. Bebeğe hazır değilseniz uygun korunma yöntemleri seçin. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir

Bebeğe hazır değilseniz baştan adam akıllı korunun. Strestendir, %0,99luk kısımdan değilseniz hamile değilsinizdir.

Çok düşük bi ihtimal gibi geldi bana stresten gecikme yaşıyor olabilirsiniz ertesi gün hapınında etkisi olabilir
Insallah öyledir ya bi an önce regl olmak istiyorum gecen ay iliski yasamadigim halde 4 gün gecikmisti bu ayda cok stres yapiyorum olmadikca dedigin gibi hapinda etkisi var umarim bu yuzdendir gecikme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…