- 2 Ekim 2021
- 177
- 24
- 21
-
- Konu Sahibi Nazlii3848
Cevabı biliyormuşsun işte. Haptan gecikmişsindir, ağır bir ilaç o.Reglm 5 gün gecikti ertesi gün hapı gecikme yapiyormus diye okudum
Hamile olma riskimde var amaCevabı biliyormuşsun işte. Haptan gecikmişsindir, ağır bir ilaç o.
BekleyeceksinHamile olma riskimde var ama
Ilk iliskiden hamile kalmak kolaymı böyle ya sabahtan aksama kadar bunu arastiriyorum cidden bi an önce regl olup bu korkudan kurtulmak istiyorumBekleyeceksin
Olmaz mı, bir yumurta ve bir sperm yetiyor hamile kalmaya. Bir dahaki sefere dikkatli olIlk iliskiden hamile kalmak kolaymı böyle ya sabahtan aksama kadar bunu arastiriyorum cidden bi an önce regl olup bu korkudan kurtulmak istiyorum
Takvime baktigima gore yumurtlama gunum degildi gercekten bu korkuyu bi atlatayım tövbe ettim ilk ve son duOlmaz mı, bir yumurta ve bir sperm yetiyor hamile kalmaya. Bir dahaki sefere dikkatli ol
Icime bosalma durumu hic olmadi sizce hamilelik riskim nedirTüm hormon dengesini bozuyor o ilaçlar. Kendinize bunu yapmayın. Bebeğe hazır değilseniz uygun korunma yöntemleri seçin. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir
1.sine 27 gün oldu 2.sinede 10 günİlişki üzerinden kaç gün geçti?
Bebeğe hazır değilseniz baştan adam akıllı korunun. Strestendir, %0,99luk kısımdan değilseniz hamile değilsinizdir.Ayni soruyu sormuştum ama 2 gündür bunu arastiriyorum cok stres yaptım ilk defa iliskiye girdik korunmasizdi icime bosalma olmadi bende ertesi günü hapı ictim. 1 hafta sonra 4 5 gün regl gibi kanamam oldu. Daha sonraki hafta ise prezervatif ile iliskiye girdik icimden cikinca patladi ama daha bosalmamisti , onu cikardi ve bi kac dk oyle devam ettik ardindan yenisini takti bosalmadan oncede prezervatif oldugu halde geri cekildi.
Reglm 5 gün gecikti ertesi gün hapı gecikme yapiyormus diye okudum bide olmadikca stres yapiyorum sizce hamilelik riskim nedir? 10 gun sonra hala regl olmazsam test yapacagim. Biraz ayrinti vermek durumunda kaldim kusura bakmayın. Stresten korkudan ağlıcam artık hamile olursamda napacagimi bilmiyorum yardimci olun lütfen
Çok düşük bi ihtimal gibi geldi bana stresten gecikme yaşıyor olabilirsiniz ertesi gün hapınında etkisi olabilir1.sine 27 gün oldu 2.sinede 10 gün
Düşükmü yani ihtimalBebeğe hazır değilseniz baştan adam akıllı korunun. Strestendir, %0,99luk kısımdan değilseniz hamile değilsinizdir.
Evet. Ertesi gün hapı her bünyeye farklı tepki verir. Ben 1.5 ay regl olmadığımı bilirim.Düşükmü yani ihtimal
Insallah öyledir ya bi an önce regl olmak istiyorum gecen ay iliski yasamadigim halde 4 gün gecikmisti bu ayda cok stres yapiyorum olmadikca dedigin gibi hapinda etkisi var umarim bu yuzdendir gecikmeÇok düşük bi ihtimal gibi geldi bana stresten gecikme yaşıyor olabilirsiniz ertesi gün hapınında etkisi olabilir
1.5 ay deliririm 1 hafta sonra daha olmazsam eczaneden test alıp yapacagm cunku hic rahat degilim her dk dusunuyorumEvet. Ertesi gün hapı her bünyeye farklı tepki verir. Ben 1.5 ay regl olmadığımı bilirim.
%24,6 hahahha ne bileyim ben nedir alallaIcime bosalma durumu hic olmadi sizce hamilelik riskim nedir
:/%24,6 hahahha ne bileyim ben nedir alalla