Lütfen Yardimci olun delirmek üzereyim...

fatmikk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
13
0
6
40
65 günlük bebeğim var.. bir haftadr sanki beni görmüyor ilk ay gozlerini bnden ayirmiyordu ..fakat şu an yakalamaya calisiorum sanki kaçırıyor ..emerken bazen bkuor bazende ozellikle uyku yaklastiysa yastık perdeye yani gözleri yukari doğru dalior beş dk kadar...sosyal gülümseme 54 günlükken başladı ama onuda canı isterse guluor bazen de gulmuor...malum günümuz annelerinin yeni takintisi otizm kafamda dönüp duruyor...mesela emerken hep bakuormu szinkiler yada her seslendgnzde guluormu....

Biz kızımla göz temasını 4 aylıkken yakalamıştık. Onun harici cisimlere odaklanıyordu yani 4. Ay öncesi göz göze gelemiyorduk. Böyle bir takıntım da olmadı. Ancak elime aldığım bir cismi gösterdiğimde bakıyordu ya adını söylediğimde ne yapıyordu hatırlamıyorum.

Teşekkür ederim cewap verdgnz için braz rahatladm internette iki ayda göz teması yazior

Daha 2 aylık bebekten bu kadar şey beklemeyin yahu. Daha gece gündüzün farkında bile değil. 3 ay dolsun takip etmeye yavaş yavaş başlar daha 5cm görüyor çocuk nasıl takip etsin. Daha sakin olun annesi siz mutlu olun gülücükler atın çok sevin. O sizin sesinize kokunuza gülümsüyor henüz başka bir şeyin farkında değil

Kırk yaşında anne oldum ürün gbi inceluorum nolur elestrmeyin intrnette ikinci ayda oyuncağa uzanır göz teması kurar yazior

Kırk yaşında anne oldum ürün gbi inceluorum nolur elestrmeyin intrnette ikinci ayda oyuncağa uzanır göz teması kurar yazior
Oyuncağa uzanması falan 4.ay gibi olur. Bebeğiniz başını tutsun en önemlisi o. Ya kıyamam yaşınız çok genç demeyin öyle. 🥰
Bebeğiniz zamanla hepsini yapacak inşallah ama şu an derdi gaz olur daha minik

Oyuncağa uzanması falan 4.ay gibi olur. Bebeğiniz başını tutsun en önemlisi o. Ya kıyamam yaşınız çok genç demeyin öyle. 🥰
Bebeğiniz zamanla hepsini yapacak inşallah ama şu an derdi gaz olur daha minik
Ne tatlısınız bende dgum sonrası anksiyete gelisti hamikeyken bir yakınımda gordgum için sanırım ...

Ne tatlısınız bende dgum sonrası anksiyete gelisti hamikeyken bir yakınımda gordgum için sanırım ...
Olabilir lohusalık zor gerçekten. Kendinizi korkutmayın kimseyi de dinlemeyin doktor kontrolünde aklınıza takılan şeyleri sorun. Özellikle sosyal medyada çok şey dönüyor insan endişe duyuyor anlıyorum sizi

internette fazla arastirma yapmayin eger anskiyereniz de varsa. cok fazla cöp bilgi mevcut akliniz karisabilir kaygiya kapilirsiniz.

65 günlük bebeğim var.. bir haftadr sanki beni görmüyor ilk ay gozlerini bnden ayirmiyordu ..fakat şu an yakalamaya calisiorum sanki kaçırıyor ..emerken bazen bkuor bazende ozellikle uyku yaklastiysa yastık perdeye yani gözleri yukari doğru dalior beş dk kadar...sosyal gülümseme 54 günlükken başladı ama onuda canı isterse guluor bazen de gulmuor...malum günümuz annelerinin yeni takintisi otizm kafamda dönüp duruyor...mesela emerken hep bakuormu szinkiler yada her seslendgnzde guluormu....
65 günlük yazmışsın canım çok fazla beklenti içindesin.benim oğlum 4 aylık filanda güldüğünde üzme kendini bugünlerin yavrunun tadını çıkar🌸

Peki arkadaşlar kafama takılan dger seyide sorayım uyurken irkilior fakat uyanıkken irkilme korkma hiç olmadı alkış yapiorum yüksek sesle uyarı veriorum sadece gözlerini kirpuor

65 günlük bebekte teşhis konmaz daha çok küçük
İsmine bakması için daha çok zaman var. İlk deneme isme tepki diye dedim.
Korkmayın 🥰 az daha zaman geçsin
3,5 aylıkken kıkır kıkır gülmeye başlamıştı oğlum
Sizin daha 2 aylık

Ben aylarca endişelendim şunu yapmadı bunu yapmadı diye doktor bir sorun görmüyor yine ikna olmuyodum, boşuna kendime etmişim vallahi hala da yapıyorum bazen elimde değil .
Siz de tabi ki doktora sorun her ay kontrolleri oluyor zaten doktor sorun görmediği sürece dert etmeyin.
Bir de otizm gibi şeyleri düşünmek için çok erken..

Allah razı olsun mesajlarınız okudukça ferahliorum ben byle deildim aşırı rahat bı insandım ne ara byle panik bir tipe donustum anlamadm😔

Aslında doğduğundan beri panik haldeyim cevremde çok örnek olunca yas da 39.kendi kendimi hamileyken doldurdum şu an herşeyi sorun ediorum .yüksek seslere irkilmuor uyanıkken başına gelen varmı arkadaşlar bunuda sorayım uyurken irkilior ama uyanıkken hiç irkilme yok

Aslında doğduğundan beri panik haldeyim cevremde çok örnek olunca yas da 39.kendi kendimi hamileyken doldurdum şu an herşeyi sorun ediorum .yüksek seslere irkilmuor uyanıkken başına gelen varmı arkadaşlar bunuda sorayım uyurken irkilior ama uyanıkken hiç irkilme yok
Moro reflexi olabilir mi ?benim bebeğimde öyleydi kendi kendini uyandırırdi eskiden o yüzden kundak yapılırdı

Ayrica 39 yaş olunca ne oluyor?o yaşta 2.3. çocuğunu doguranlarla sizin tek farkınız ilk çocuğunuz olması.lutfen kendinizi yıpratmayin

Bebeğiniz sizin duygu durumunuzu kopyalıyor. Siz rahat, tedirginlikten uzak ve keyifli olursanız o da bu halinizi kendi benliğine katacak. Aylık kontrollere götürüyorsanız o gün sorun doktora, sonra da cevabına göre hareket edin. Sizin yapabileceğiniz en önemli şeyler ten teması kurmak, gülümsemek ve göz teması kurmak, bol bol konuşmak bu kadar…

Back
X