Hanimlar oldukca ugrastiktan sonra dun kan testinde hamile oldugumu ogrendim adetim 3 gun gecmisti fakat beta hcg degerim 78 cok korkuyorum bu kadar gecikmeden sonra bu hcg degeri cok dusuk dis gebelik olabilir mi ne yapmaliyim adetim duzenli 26 gunde bir oluyorum pko var demisti doktorum ama yumurtlama duzensizligim de yoktu takip yapildi 2 3 ay.. Ne olur birsey soyleyin sat 4 mart bu arada
78 dusuk degil merak etme. Senin su an yapacagim sey sakin olup 2 gunde bir tahlilini tekrarlaman kmi kere daha tekrarla. Artis gosterir ins. Sen suan hamilesin. Oyle dusun gonlunu bulandirma
anliyorum zeni insan inanamiyor.
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin ama gec dollenme ihtimali yok gibi ve deger adet gecikmesine gore dusuk bence oldukca kafam karmakarisik tecrubeli arkadaslarin yardimini bekliyorum
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin ama gec dollenme ihtimali yok gibi ve deger adet gecikmesine gore dusuk bence oldukca kafam karmakarisik tecrubeli arkadaslarin yardimini bekliyorum
2 gun gecince yine test yaptirdim 82 cikti yani sagliksiz dis mi kimyasal mi acaba adetimi 6 gun gecti dis olsa daha yuksek cikmazmiydi off ne zormus ALlahim yardim et