Lütfen yardımcı olun çok tedirginim

Senaaa01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
30
3
21
Merhabalar arkadaşlar. Soruma net bir şekilde cevap verirseniz çok mutlu olurum. Düzenli olarak adet gören biriyim. Temmuzun 18'inde regl olmuştum ve bitti ardından 5 Ağustos'ta sevgilimle aramızda bir sürtünme oldu ikimizde ayaktaydık ve en fazla 30-40 saniye sürdü bu sürede boşalma, içeri girme vs asla olmadı ancak zevk suyunun gelip gelmediğini bilmiyorum o gelmedi diyor ama farkında olmadan geldiyse ve içime girdiyse diye çok korkuyorum. Bu olaydan 6 gün sonra yani 11 Ağustos'ta normal döngümde regl oldum. Olaydan yaklaşık 1 hafta sonra gaz problemim ortaya çıktı ve midem gözle görülür şekilde şişti. Bu aralar göbeğim bana şiş geliyor ve aşırı stres yapıyorum aslında ilişkiden sonra regl olunca sıkıntı kalmıyor diye biliyordum ancak geç döllenme vs yazılarını okudum. Sizce hamilelik ihtimalim var mıdır yorumlarınızı merakla bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Her seferinde aynısını yazıyorum yine yazayım.

İçe boşalmada milyonlarca sperm içinden sadece birkaç yüz tanesi yumurtaya ulaşabiliyor, bunlardan 1 tanesi yumurtayı döllüyor.

İçe boşalma değil herhangi bi boşalma olmadan, herhangi bi penetrasyon olmadan sizce mümkün mü bu anlattığıma göre?

canım rahat ol öyle zevk suyundan hemen kalınsaydı,herkes patlama yaşardı heralde:) üşütmüş olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir,oda ağrı ve şişkinlik yapıyor ,rahat ol

Özür dileyerek söylüyorum o kadar çok şey okudum ki hangisi doğru bilemiyorum bu yüzden buraya yazıp bilen insanlardan öğrenmek istedim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

İçinize girmiş olsaydı bunu farketmemesi ya da sizin anlamamanız emin olun mümkün olmazdı. Eee içinize girmeden de nereye geldiği önemli değil zaten boşuna stes yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…