mrb ilk önce hepinizden özür dilerim.ben böyle bir insan değilim ama bir hata yaptım kendime göre bir hata ve çok pişman ve psikolojisi bitmiş durumdayım.sizlere bunu sormak belki yanlış ama sizler bilgilisinizdir lütfen yardımcı olun ben erkek arkadaşımla ilişkiye falan girmedim.zaten ikimizde giyinik bir şekildeydik.benle hiç bir teması olmadı.o kendi kendine el yoluyla yanımda boşaldı.o sırada saçıma nasıl olduysa çok az sperm sıçramış.zaten giyiniktim tamamen.bende saçımdaki yapışıklığı fark ettim dokundum.sonra aradan 30 -35 dk geçti ben eve geldim.tabi üstümü vs değiştim elim etrafta bi sürü yere değmiştir.sonra wc ye girdim akıntımı kontrol etmek için vajinama dokundum.tabi parmağımı sokmadım.bu olaydan sonra çok korktum ya elimde sperm kaldıysa dokununca bişi olursa diye.bu durumdan sonra 2 kere 5 gün süre normal regl yaşadım.regl bitti idrar testi yaptım.tam unutmuştumki 2 gündür bazen kahve bazen vişne çürüğü gibi lekelenme tarzında bişi yaşıyorum ped koymayı gerektırmiyck bişi.yani bu lekelenme vajina içinde kalıyor dışa çıkmıyor.ama 3.reglimi olmama daha 10 gün var.ve hayatımda ilk kez böyle bişi yaşıyorum.ara kanama gibi bişi sanrıım.ve ben bu ay diş şişmesi yaşadım antibiyotik kullandım ve şu an su çiçeği çıkardım.yani bi sürü şey bir araya geldi.sizce bu durumda hamilelik olurmu bu kadar kolaymı sperm böyle elde falan yarım saat kalırmı.yani ilk kez böyle bişi oldu zaten bana göre bişi değil bişi yaşamadığım halde çok korktum.lütfen bana yardımcı olun yani hamileik mümkünmü.ara kanama gibi olan bu durum stres yada ilaçtan olabilir