• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun adetim gecikti ana gebelik testi negatif

rba_kse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
3
1
36
28
Merhabalar adetim gecikti ocagın 12 ile 15 arası adet zamanımdı 12 sinde olmadıysam 15 inde muhakkak olurdum ama olmadım dayanamayıp gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sanki böyle ara ara batma bel agrılarım oluyor kan testi vermeye korkuyorum hazıranda doğum yaptım bebeğim 2saat yaşadı vefat etti şuan sizce hamile miyimdir doktora muayene gitsem orada belli olurmu yardımınıza ihtiyacım var

Merhabalar adetim gecikti ocagın 12 ile 15 arası adet zamanımdı 12 sinde olmadıysam 15 inde muhakkak olurdum ama olmadım dayanamayıp gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sanki böyle ara ara batma bel agrılarım oluyor kan testi vermeye korkuyorum hazıranda doğum yaptım bebeğim 2saat yaşadı vefat etti şuan sizce hamile miyimdir doktora muayene gitsem orada belli olurmu yardımınıza ihtiyacım var
Öncelikle başın sağ olsun rabbim bir daha ayni aciyi yasatmasın. 🙏 gidip kan vermek en iyisi canim rabbim gonlune gore versin.

Başınız sağolsun Benimde 9 gün gecikti dün idrarda test yaptım negatif siz gitinzmi doktora

Merhaba canım başın sağolsun.rabbim tekrar yaşatmasın inşallah gebelik vardır ..bende beklmedeyim regl olcam gibi hala olmadım .yoksa tup bebege basliyacagim kalakaldım oyle

Back