- 11 Mayıs 2023
- 21
- 0
- 22
- Konu Sahibi sorumacevap
Esimld aramizda sorunlar var ben kaçarak evlendim keske kacmasaydim itten kopekten pismanim universte okuyordum son yılı kaçtım eşimdemeye bile dilim varmiyor da neyse eşim askeri personel Irak'ta bi oğlumuz oldu ben ailesinin yaninda nigde de kalıyorum 2 senedir evliyiz 1bucuk senedir burdayim esimld ne zaman tartissam annem bunu dedi getirtme yanina diyor küfür ediyor surekli abisi çalışmıyor evli de degil evde oturuyor huylari da iyi değil surekli onun sayesinde kavga oluyor yine annesine skm diye kufur eder anneni skm der gogsune dogru vurdu kavga yaptilar oğlum daha 8aylik bagirmada titriyor sıtma tutar gibi korkuyor kavganin başında hep odama kaciririm aglar titrer durduramam cocugumu aldim odama goturdum ozel durumu olan bi kardesi var onu da alayim gormesin dedim gittim kappi kapali arkasinda birbirine vurup bagiriyorlardu bende ibo çık gel diye bagirdim hemen odama girdim abisi cikarken bu sefer odama girdi baghrdi çağırdı gitti cocugum daha cok tutredi korktum virsey olcak diye aglamasi titremesi gecmedi aglaya aglaya dur oglum lutfen dur dedim esime mesaj attim surekli kavga oluyor cocuk cok fazla titriyoc birsey olcak birsey yap dedim o anda isi vardi ariycam dedb ben bahcedeykenbilk annesini aramis annesi de abinin huyu o oglum oruc zamani boyleler biliyon der oruc da tuttugu yok ki neyse zaten senin cocugun hapsirmadan bile korkuyor demis bi karin binsen ustume geliyorsunuz demis birsry de demedim dedirtmezlerde kavgadan sonra annemle oturduk abimde gormedigimden korktum degisik geliyor dedim o da her ailede olur dedi konu kapandi o olayin icinde bi bunu demis karin ustume geliyor boyle boyle abisinde gormemis diye esim agradi sen anneme boyle demissin gelirsem boyle yaparim soyle yaparim diyerek kufur ediyor bu olaydan once de cok seh oldu da o olayda kendisinden soğudum sürekli tartışiyoruz zaten en son tartistigimizda annesink aradi anlatiyor boyle boyle oldu anneside egitim almamis oglum kendi kendini de egitememis diyor esim de onun da amk onu egitemin de diyor ben hep duydum ustelik ses kaydi da aldim ses kaydi aldigimingoren kaynanam hemen ogluna dedi ben bahcedeyken oglu aradi bilmem neyim olamazsin sen niye ses kaydi aliyon diye baya bı tartıştık orda olsam cokdan. Bunu yapmistim falanlar işte şimdi konusmuyoruz bende çekildim odama kimseyle konusmuyorum beni suçlu seytan gözüyle bakıyorlar valiz hazirladim gidiyordum snnesi gördü yanima bile gelmedi konusmadi bile deseki uzaksiniz sende haklisin oda hakli anlayisli olkizim ona da diycem ben biyle olmaz cocugunuz var dese neyse zaten yumusarim baba evine gitmek kolay mi ablam 2ay once vefat etti eşi ablam şeker hastası diye senke ugrasamam diye kapiya koydu ablam babamin evinde 4av kaldiktan sonra esyalarini gel al dedi cocuklarinin esylarini falan basmislar koliye atmislar al diye ablam o günden sonra krize girip hastanede 4gun kalip vefat etti babasi durdurdu iste bakalim nolcak