Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öncelikle 2 3 gun beyaz oldu sonra kahverengi oldu baya zorladim ben de korktum korktum bir şey yoktur değil mi ?canım akıntı genelde spor yapınca zaten gelıyor endıslenme
Hamilelik zannetmiyorum ki olsa şimdiye karnım çıkardı...6 ay önce oldu ve kadim doğuma gittim ve ıdrar testi yaptım yok negatif baya yaptım 8 9 defa ...2 defa gittim doktora yok dedi gelemene gerek yok dedi ... ayrıca hicbir belirti de yok ..Ki 6 defa regl oldumyok yok merak etme bende mesela yuruyus yaptıktan sonra bıle gelıyor bıraz daha bekle bakalım cok tekrarlarsa hamılelık olabılırmı
En son sadece 6 ay önce oldu başka bir ilişki olmadı canımyok canım oncekını demıyorum zaten suan yenı olabılırmı dedım
Anladım canım , ben söyledim sorun değil... başka bir ilişki yaşamadım... ama merak ettim ve ne kadar sürer bilmiyorum kahverengi akıntı ... az geliyor ama korktum sadeecnasıl olmadı dıye sormam ozelıne gırebılır sormuyorum canım
Hem ayrıca regl olan biri hamile olamaz 6 ay boyunca olsa karından anlaşılmaz mı ?nasıl olmadı dıye sormam ozelıne gırebılır sormuyorum canım
Haklısınız tabiki :) ama girmedim sizce neden olabilir spordan dolayı mı ? Ya da hamilelik riski olabilir miki 6 ay önceden regl bile olsam ya da doktor değilsin dede bilehahah canımmmm ben 6 ay oncesunden bahsetmedım kıı suan acaba hamıle kalmıs olabılırmısın dıye 6 ay ılıskıye gırmedıgının nerden bılıyım![]()
Yok canım şu an durum müsait değil kalmak istemiyorum ...ama korktum bir şey olabilir mi diye,...çünkü ben mideden kanser öncüsü bir hastalığım var da ...ondan da sordum ama bunla ilgisi yoktur ... sadece olma ihtimali olabilir mi diye sordum canım... teşekkürler cevapladığınız için:)kızzz yok 6 ay olmus oyle bırsey olma ıhtımalın yok o lekelenme zaten hamılelıgın ılk ayında gozukuyır canım malesef hamıle klamka ıstıyırsan bence ılıskımı denesen
Teşekkürler:)gecmıs olsun canım benım yok meraklnma ama dedıgımm gıbı tekrar ederse bır kadın doguma gozukursun