• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDIMCI OLABILIR MISINIZ

yok yok merak etme bende mesela yuruyus yaptıktan sonra bıle gelıyor bıraz daha bekle bakalım cok tekrarlarsa hamılelık olabılırmı

yok yok merak etme bende mesela yuruyus yaptıktan sonra bıle gelıyor bıraz daha bekle bakalım cok tekrarlarsa hamılelık olabılırmı
Hamilelik zannetmiyorum ki olsa şimdiye karnım çıkardı...6 ay önce oldu ve kadim doğuma gittim ve ıdrar testi yaptım yok negatif baya yaptım 8 9 defa ...2 defa gittim doktora yok dedi gelemene gerek yok dedi ... ayrıca hicbir belirti de yok ..Ki 6 defa regl oldum

hahah canımmmm ben 6 ay oncesunden bahsetmedım kıı suan acaba hamıle kalmıs olabılırmısın dıye 6 ay ılıskıye gırmedıgının nerden bılıyım:110:

hahah canımmmm ben 6 ay oncesunden bahsetmedım kıı suan acaba hamıle kalmıs olabılırmısın dıye 6 ay ılıskıye gırmedıgının nerden bılıyım:110:
Haklısınız tabiki :) ama girmedim sizce neden olabilir spordan dolayı mı ? Ya da hamilelik riski olabilir miki 6 ay önceden regl bile olsam ya da doktor değilsin dede bile

kızzz yok 6 ay olmus oyle bırsey olma ıhtımalın yok o lekelenme zaten hamılelıgın ılk ayında gozukuyır canım malesef hamıle klamka ıstıyırsan bence ılıskımı denesen

kızzz yok 6 ay olmus oyle bırsey olma ıhtımalın yok o lekelenme zaten hamılelıgın ılk ayında gozukuyır canım malesef hamıle klamka ıstıyırsan bence ılıskımı denesen
Yok canım şu an durum müsait değil kalmak istemiyorum ...ama korktum bir şey olabilir mi diye,...çünkü ben mideden kanser öncüsü bir hastalığım var da ...ondan da sordum ama bunla ilgisi yoktur ... sadece olma ihtimali olabilir mi diye sordum canım... teşekkürler cevapladığınız için:)

Back