Lütfen yardımcı olabilecek birisi ..

tubikomo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
96
Puanlar
28
Kızlar sürekli buraya yazıyorum. İsyan etmiyorum ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Yarın 33. Haftam biticek Allahın izniyle ve daha hastane çantamı bile yapamadım. Çünkü evden dışarı çıkamıyorum ayağa kalktığım gibi inanılmaz bir aşağı baskı hissiyle tuvaletim geliyor. Otururken hiç bir sorun yok. Masa başı çalıştığım için hatta bu haftama kadar çalıştım hep. Ayağa kalkınca tuvalete gidiyodum. Ama alışveriş yapmaya dışarı bile çıkamıyorum. Çok baskım oluyor, geçmeyen enfeksiyonumda var. Elma sirkesi ile taharet, nioli yağı, herşeyi yapıyorum. Abartmıyorum ama herkes bizde doğurduk bu kadar olmadık diyor naz yaptığımı düşünüyolar. Bu baskı hissiyle doğumda nasıl ıkınıcam bilmiyorum. Doktor kontrolünde hersey normal çıkıyor. Tek avuntum o. Hele bebek oynayınca daha çok baskım oluyor. Oynasa sorun oynamasa daha çok sorun. Napıcam bilmiyorum. Sosyal hayatım sıfır resmen depresyona giricem. Bana sunacağınız bir öneriniz var mı Allah rızası için.
Çok çaresizim

Size moral olsun diye yazıyorum. İlk bebeğimi kaybettim. 2. Ye hamileyim ve tüm gebeliğimi lavabo ihtiyacı dışında kalkmam yasak. 14. Haftamdan beri tamamen yatıyorum hastane dışında ayakta olduğum zamanlar lavabo bide yemek yapmak için oda mecburi. 28 haftalık olacağız daha bir çorap dahi alamadım. Kaybetme korkusundan allah korusun olurda bişey olursa diğerine aldıklarıma bakamadığım gibi bunda da olur diye. O yüzden elhamdulillah bugünüme deyin lütfen internet var oradan sipariş verilir. En kötü hastane çantası halledn intertten. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra çıkar kuzunuzla alırsınız. Ben hep bunun hayalini kuruyorum. Kızımla Hido herşeyini alacağım gidemesem bile yeter ki sağlıklı yerinde olsun vaktiyle gelsin yek dileyim duam bu. Çarşafa sararım hastane çantası bile olmasın gram gözümde yok...

bebek alışverişini internetten sipariş edin
alınması gerekenleri de eşiniz gidip alsın görüntülü arayarak halledebilirsin en kötü ihtimal hasta bezi kullan

O kadar haklısın ki, gün sayıyorum resmen şu kadar günüm kaldı. Allahım yükümü hafiflet diye. Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah. Bu akşam yine hastaneye gidicem arabada giderken bile kötü oluyorum inanır mısın araba sallandıkça bilmiyorum herşeyin hayırlısı. Allah vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bebek alışverişini internetten sipariş edin
alınması gerekenleri de eşiniz gidip alsın görüntülü arayarak halledebilirsin en kötü ihtimal hasta bezi kullan
Zaten eşimden Allah razı olsun. O olmasa daha zor geçerdi sürecim. Halletmeye çalışıyor ama erkek işte yapacakları bir yere kadar. Allah herkesin yardımcısı olsun beni de içinden ayırmasın inşallah

Hiç korkmayın şükürler olSun yaşam sınırını aşmışsınız inşallah vaktiyle alırsınız kucağınıza ama olurda erken dünyaya gelse bile sıkı sıkı sarılacak hayata inşallah. 20 haftalık bebeğin bile yaşama tutunduğunu gördüm haberlerde ... dua edelim iyi düşünelim iyi olsun. Eşyayı falanda hiiiiç düşünmeyin eskiden annelerimiz hastane çantası mı hazırlıyordu değilim :)) siz iyi olun bebeğiniz iyi olsun ötesi hal yolunu bulur

Annemde bugün öyle söylüyor ama işte ilk olunca insan heves ediyor:)
Umarım zamanında gelir, sağ Salim kucağıma alabilirim

Bende isterdim içime sinerek dokunarak saatlerce inceleyerek herşeyini alabilmeyi. Buna da şükür deyip yavrularımızla çıkarız bizde o minicik parmaklarını neye uzatsalar onu alırız bizde :) annenize katılıyorum sağlıkla vaktiyle gelsin tek derdiniz bu olsun. Cebinde bir bez parası alacak parası olmayan insanlar var be bilim bu süreçte öyle şeylerin farkına vardım ki oturup kalkıp şükür ediyorum elhamdulillah bugünümüze sağlıkla gelsin vaktiyle gelsin rabbimden tek dileyim duam bu Allah’a emanet olun inşallah kuzunuza vakti geldiğinde kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…