- Emoji Skoru
- 96
- Puanlar
- 28
Kızlar sürekli buraya yazıyorum. İsyan etmiyorum ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Yarın 33. Haftam biticek Allahın izniyle ve daha hastane çantamı bile yapamadım. Çünkü evden dışarı çıkamıyorum ayağa kalktığım gibi inanılmaz bir aşağı baskı hissiyle tuvaletim geliyor. Otururken hiç bir sorun yok. Masa başı çalıştığım için hatta bu haftama kadar çalıştım hep. Ayağa kalkınca tuvalete gidiyodum. Ama alışveriş yapmaya dışarı bile çıkamıyorum. Çok baskım oluyor, geçmeyen enfeksiyonumda var. Elma sirkesi ile taharet, nioli yağı, herşeyi yapıyorum. Abartmıyorum ama herkes bizde doğurduk bu kadar olmadık diyor naz yaptığımı düşünüyolar. Bu baskı hissiyle doğumda nasıl ıkınıcam bilmiyorum. Doktor kontrolünde hersey normal çıkıyor. Tek avuntum o. Hele bebek oynayınca daha çok baskım oluyor. Oynasa sorun oynamasa daha çok sorun. Napıcam bilmiyorum. Sosyal hayatım sıfır resmen depresyona giricem. Bana sunacağınız bir öneriniz var mı Allah rızası için.
Çok çaresizim![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Çok çaresizim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)