Lütfen yardım :(

efsa1123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2
0
27
Arkadaşlar hiç göğsüm yok yaptırmak istiyorum ama hiç doktor bilmiyorum. İstanbul'da fiyat olarak aşırı olmayan doktorlar önerebilir misiniz?

Arkadaşlar hiç göğsüm yok yaptırmak istiyorum ama hiç doktor bilmiyorum. İstanbul'da fiyat olarak aşırı olmayan doktorlar önerebilir misiniz?
Merhaba, meme estetiği ile ilgili forumlarda dr isimleri var ben araştırma yaparken aldığım ortalama fiyat 12-15 bin tl idi fakat yeni yıl zammı eksik olmamıştır ayrıca muayeneler de ücretsiz fiyat çok önemli tabi ki ama kanaatimce doğru olan yapılması gereken doğru tekniğin ne olduğunu önerilen silikon markalarını ve size hangi boy yapılmasının uygun olacağını hangi hastanelerle çalıştıklarını(tam teşekküllü bi yer olmalı)birkaç dr ile görüşerek not alıp sizin için en sağlıklısı hangi teknik hangi marka hangi büyüklük ise net bi karara varmanız sonrasında bunu gerçekleştirmeyi öneren dr ları ilk sıraya alıp sonrasında bunlar çok pahalı ise bile aynı koşulları size (hasta fotolarını yorumlarını görüp okuduğunuz)daha uygun fiyata sağlayan bi dr la karara varmanız.Örn çok zayıfsanız iskelet yapınız kaldırmayacağı için küçük ve damla yerine yuvarlak malzeme öneriyolar fazla kilonuz var ise önce kilo vermenizi öneriyolar çünkü 5kg dan fazla kg oynaması da göğsün formunu etkiliyormuş.Dr un anlaşmalı olduğu hastane de fiyatı çok etkiliyor örn amerikan veya acıbadem in fark fiyatı çok iken aesteticha hast veya tek estetik hastanesi olan esteworld aynı zamanda hastaneyi de dr u bünyesinde olduğundan daha uyguna gelebilir ama kliniklerde olmanızı tavsiye etmem sonuçta herşeye karşı arkanızda bi hastane olması hertürlü müdahaleye yetkinliğe sahip olması açısından çok önemli,kliniğe narkozsuz ilaçla uyutarak 12 bin acıbadem e 15 bin isteyen bi yer vardı örneğin hangisini tercih ederseniz dr anlaşmasına göreorada yapıyor.siz kendiniz bol bol araştırın bi hevesle tanımadığınız bilmediğiniz bi yere aman hemen büyüsünler diye gidip yatmayın.Sonuçta silikon ömrünü bilmiyorum markaya göre değişiyor olabilir ama uzun yıllar sizinle olacak..Ayrıca söylenenin dışında bi durum gelişirse örn simetri sorunu vs düzeltme ameliyatını da ücretsiz yapmaları bunun da sözünü yazılı olarak vermeleri gerekir sevgiler

Damla konusunda bu forumda maalesef sürekli yanlış bilgilendirme yapılıyor, hiç göğsünüz yoksa aksine damla takılır zaten mantığa da yatkın olan bu. Doktorlar yıllardır yuvarlak takmaya alıştıkları için yuvarlak diyorlar fakat doğrusu hepsini uygulamayı bilen doktor tahta göğse direk damla takar.
Damla protez, kanser sonrası göğsü alınan hastalarda uygulanmak için üretildi zaten bu tek başına yeterli açıklama.

X