Lütfen yardım

Hayal3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
nişanlıyım ve isteme olurken babamın isteği şehir içinde oturmamdı nişanlımın ailesi ile bir saatlik bir ilçede yaşıyor ama nişanlım ilde çalışıyor isteme olurken işide şehir içinde diye kabul ettiler fakat nişanlandıktan sonra nişanlımın kararı değişti.annesinin yönettiğini düşünüyorum nişanlım beni ayda iki kez görmesine rağmen gün içerisinde toplam 15 dk konuşmuyoruz amA gün sonunda annesini görmesine rağmen hergün ennaz 5 defa arayıp dakikalarca konuşuyor... evlenincede ailesinin yanında oturmamızı istiyor napmalıyım??

Kabul etme gibi en ufak bir ihtimal aklında barındırmıyorsun inşallah..

Ne olursa olsun kabul etme. Hatta baban konuşsun böyle söz vermemiştiniz diye. Gaddarca olcak ama annesiyle olan iletişimini biraz engellemeye çalış. Maalesef bazı aileler oğullarını çok gaza getırıyor. Evlendiğiniz de rahat vermezler sana. Sen nişanlını daha cok ara sor. İş çıkışlarına git. Daha sık buluşmaya çalış. Annesiyle fazla vakit geçiremesin.

nişanlıyım ve isteme olurken babamın isteği şehir içinde oturmamdı nişanlımın ailesi ile bir saatlik bir ilçede yaşıyor ama nişanlım ilde çalışıyor isteme olurken işide şehir içinde diye kabul ettiler fakat nişanlandıktan sonra nişanlımın kararı değişti.annesinin yönettiğini düşünüyorum nişanlım beni ayda iki kez görmesine rağmen gün içerisinde toplam 15 dk konuşmuyoruz amA gün sonunda annesini görmesine rağmen hergün ennaz 5 defa arayıp dakikalarca konuşuyor... evlenincede ailesinin yanında oturmamızı istiyor napmalıyım??
Bu seneryoyu bende yaşadım şuan boşanıyorum.
Gece bile arayan her gün gelmek zorundasın diye mecbur kılan ve gitmediğim gün şiddete başvuran bir hayvanmış eşim. Anne babası daha kıymetli kalacaksa senden yol yakınken dön..
Yada konuş anlarsa.
Hayırlısı hakkında.

Bu seneryoyu bende yaşadım şuan boşanıyorum.
Gece bile arayan her gün gelmek zorundasın diye mecbur kılan ve gitmediğim gün şiddete başvuran bir hayvanmış eşim. Anne babası daha kıymetli kalacaksa senden yol yakınken dön..
Yada konuş anlarsa.
Hayırlısı hakkında.
Koruma talep ettiniz mi? Yanlış anlamayın ama cok duyuyoruz haberlerde kadın cinayetlerini. Lütfen dikkatli olun.

Koruma talep ettiniz mi? Yanlış anlamayın ama cok duyuyoruz haberlerde kadın cinayetlerini. Lütfen dikkatli olun.
Son dk kaçmasaydım bir haberde görürdünüz beni de..
insanlar ne hayallerle evleniyor ne hayvanlarla karşılaşıyor..
Talep etmedim canım. Evden çıkmıyorum zaten. Hayırlısıyla bir kurtulsaydım.. taşınmayı düşünüyorum.
Önerin için çok teşekkür ederim

Kesinlikle kabul etme, nişanlın artık ailesinin sen olduğunu kabullenene kadar da bekle ve evlenme bence...

Anneci olmuş seninki sakın bak ilerde soluk alamazsın sana yazık ev ev üstüne kurulmaz.

Bu konuda siz sakin muhatap olmayin. babamla konuş babam beni hangi sartla verdi verecek olanda bozacak olan da o deyin.

Back