• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım !!

absolut

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
376
21
643
Bu ay 14 şubatta yerlesme kanamasinda benzer lekelenme oldu .15 şubatta ise adet oldum .18 şubatta düşük tansiyon ve mide bulantisindan oluyordum. .doktora gittim tansiyonum çok düşük oldugu icin kan almak istemedi .evde test yaptım negatif.fakat hala bulanti var tansiyonum düşük .kasiklarimda batma lar var goguslerim hala sizliyor .hamile olabilir miyim sizce ?böyle bir durum yaşayan var mı

Canim kendine geldiysen yarin kan aldir. Baktir bakalim nedir ne degildir. Hamilesindir ve kanaman olmus olabilir. Ya da regl oldun ondan oyleisn. Ya da allah korusun düşük bile olabilir. Yarin sabah doktora git mutlaka hber de et bize

Canim kendine geldiysen yarin kan aldir. Baktir bakalim nedir ne degildir. Hamilesindir ve kanaman olmus olabilir. Ya da regl oldun ondan oyleisn. Ya da allah korusun düşük bile olabilir. Yarin sabah doktora git mutlaka hber de et bize
Canım çok sağol ..yarin pazar artık pazartsi gtcem doktora hayilrisi bakalım ..nette hamileyken adet olan bir hayli insan varmış biraz baktım da ..inşallah onlardan biri de benimdir

Katiliyorum . En garantisi kan aldirman cok cok gecms olsn canm

Senin bebisinide allahimmmm bagislasinnn ins. Allahimm bizde nasip etsnnnm

Canım çok sağol ..yarin pazar artık pazartsi gtcem doktora hayilrisi bakalım ..nette hamileyken adet olan bir hayli insan varmış biraz baktım da ..inşallah onlardan biri de benimdir

Yerlesme kanamasi kiminde iki uc damla kiminde ped doldura ca k kadar kiminde de regl ile karıştirilacak kadar fazla. Onu da regl ile karistiriyorlar. İnsallah hamilesindir ama gebeyken taze kan akmasi yogun sekilde iyi birsey degil. Yarin bence acile git. Basim cok agriyo ilac da kullanamiyorum gebemiyim bilmiyorum de. Test yaparlar ilac vermek icin

Yerlesme kanamasi kiminde iki uc damla kiminde ped doldura ca k kadar kiminde de regl ile karıştirilacak kadar fazla. Onu da regl ile karistiriyorlar. İnsallah hamilesindir ama gebeyken taze kan akmasi yogun sekilde iyi birsey degil. Yarin bence acile git. Basim cok agriyo ilac da kullanamiyorum gebemiyim bilmiyorum de. Test yaparlar ilac vermek icin
Canım adetim sancılı değildi .bu yüzden gebelik varsa düşük değildir diye dusunuyirum ama dediğin mantıklı yarın bi acil gidip kan vermek lazım ...

Back