lütfen yardım...

O kadar mutsuzsanız ve boşanmak istiyorsanız cinsel ilişkiye girmezdiniz bence. Hamile olduğunuzu yeni öğrendiğinize göre bebek yeni. Yani yakın bir zamanda ilişkiye girmişsiniz. Bence eşinizin iyi yönlerini görmeye çalışın. Evliliği sürekli mutsuzım diyebsize zehir edecek şekilde yaşayacağınıza artılarını ve eksilerini düşünün. Bazı eksilerin sebebi sizseniz değişmeye çalışın.

O kadar mutsuzsanız ve boşanmak istiyorsanız cinsel ilişkiye girmezdiniz bence. Hamile olduğunuzu yeni öğrendiğinize göre bebek yeni. Yani yakın bir zamanda ilişkiye girmişsiniz. Bence eşinizin iyi yönlerini görmeye çalışın. Evliliği sürekli mutsuzım diyebsize zehir edecek şekilde yaşayacağınıza artılarını ve eksilerini düşünün. Bazı eksilerin sebebi sizseniz değişmeye çalışın.
hatırlamıyorum bile ilişkiyi yanlış anlamayın beni ltfn..başta çok yıprattık biribirimizi belkide ondan

hatırlamıyorum bile ilişkiyi yanlış anlamayın beni ltfn..başta çok yıprattık biribirimizi belkide ondan
Nasıl hatırlamazsınız yahu? 5 aylıkken mi öğrendiniz hamile olduğunuzu? Bakın ben evliliğimin 8. Ayında hayal kırıklığı yaşadım. Eşimden soğudum. Boşanmak istedim. Sonra kendime çeki düzen verdim. Eşimin artılarını ve mutlu olduğumuz zamanları düşündüm. Ben değişince o da değişti. Şimdi yine çok seviyorum. Bence siz bir psikiyatriste gitmelisiniz.

Evl neticede.eşi isterse iliski olmasingayet normal. Kırıcı olmayın bence
Hangi sözüm kırıcı geldi? Yakın zamanda ilişkiye girmişsiniz sözüm mü? Bir kadın kocasını sevmiyorsa ilişki zamanı pekala bahane üretebilir. Adam zorla ilişkiye girecek değil ya?

hani ben aslında mutlu olmam gerekirken kafamda deli sorular olduğu için şeytan diyrorym evliliğimi bile sorguluyorum kader mi diye

Evliliginizde sorun ne
bebek evet dünyanın en güzel şeyi size iyi gelecektir

Keşke benimde olsa sağlık problemim yüzünden 2.olmuyor
allah ogluma uzun ömür versin o benim biricigim

Kimin ne yaşadığını bilemeyiz.Kadın son ana kadar umudunu hep taşır.Evlilikte ne kadar tartışma da olsa cinsellik olmemeli
Evliliginizde sorun ne
bebek evet dünyanın en güzel şeyi size iyi gelecektir

Keşke benimde olsa sağlık problemim yüzünden 2.olmuyor
allah ogluma uzun ömür versin o benim biricigim

Hangi sözüm kırıcı geldi? Yakın zamanda ilişkiye girmişsiniz sözüm mü? Bir kadın kocasını sevmiyorsa ilişki zamanı pekala bahane üretebilir. Adam zorla ilişkiye girecek değil ya?
zorla değil tabi ama bahane bahane olmuyor kaçamıyorsunuz.en son karar verdiğimde de hamile çıktım ben kaç gün adet gördüm ondan sonrada bişey olmadı

Nasıl hatırlamazsınız yahu? 5 aylıkken mi öğrendiniz hamile olduğunuzu? Bakın ben evliliğimin 8. Ayında hayal kırıklığı yaşadım. Eşimden soğudum. Boşanmak istedim. Sonra kendime çeki düzen verdim. Eşimin artılarını ve mutlu olduğumuz zamanları düşündüm. Ben değişince o da değişti. Şimdi yine çok seviyorum. Bence siz bir psikiyatriste gitmelisiniz.
eşim birbirimizi çok yıprattığımızı biliyor bebeği duydu çok şşırdı çok sevindi kendimize çeki düzen verelim dedi ılımlı yaklaşıyor

Canim ozur dilerim diğer arkadaş tan alıntı yapacaktım senden olmuş.

evet insanın elinde değil ben çok istediğimde olmadı şimdi olması da manidar bence...eşim bebek haberinden sonra çok ilgili bi eş çok çok hemde...normaldede ilgilidir ama fevri çıkışları ve savurgan olması beni sinir eden şeyler

savurganlığı fevri çıkışı zamanla düzelir, anladığım kadarıyla yeni evlisiniz, yani annelerimiz babalarımızın ne huylarını düzeltti, kimse tam değilki, bazı huylar zamanla düzelir canım

X