lütfen YARDIM

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
864
Merhaba arkadaslar.6 gün önce yani 1 nisanda beta hcg 17.97 çıktı.Bugün ise 362.7 çiktı ve kese görünmedi.Dr. değer düşük ve dış gebelik riski vardedi.Haftaya tekrar gel dedi.Coküzuldüm.Bu deger düsük mü sizcede.Benim gibi bir durum yaşayıp saglikli gebelik gećirenler var mı? bat tarihim bugün ile birlikte 7 gün gecti.

Canım iki günde bir iki kattan fazla artmış. Bence hamileliğin iyi ilerliyor. Dış gebelik olsa bir düşer bir çıkar değerin. Kimyasal olsa çok yavaş artar. Bence değerin güzel boşuna kendini hırpalama. Güzel düşün ve stresten uzak kal

cok iyisiniz, cok teşekkür ederim.Ayrıca dış gebelikte değerin bir inip bir cıktigini bilmiyordum iyiki söylediniz

tabikide düşük değil bnm 71 di sonra 170e çıktı 2 gnde bir çıktı öle. dış gebelk diye korkutuyolar niyeyse. sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun cnm. genelde değer pek yükselmiyorsa oluyormuş senin baya yükselmş

yorumunuz icin çok ama cok teşekkür ederim :) Evet dr.lar ümitlendirmemek ićin boyle bir yol izliyorlar ama bizim nekadar üzüldügümüzün farkinda degiller

Değerin çok güzel artmış.Dış gebelik mi ya da normal mi anlaşılabilmesi için değerinin 1500 ü geçmesi gerekir.Bu durumda da karından değil vajinal ultrasonla bakıldığında kese görülebilir.Zaten bu dönemde dış gebelik mi doğal mı tıbben belli olması mümkün değil...Bu değer artışı ile önümüzdeki pazartesiden itibaren kese görülebilir hale gelir.Moralinizi bozmayın..

benim de burdan okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla kese hcg 1000'i geçince görülüyor, 2 güne 1'de değerlerin 2 kat artış göstermiş belki doktorun temkinli yaklaşıyor olabilir o yüzden böyle söylemiştir sen sakın kötü düşünme herşey yolunda diye düşün ki ne sen ne bebişin etkilenmesin içini ferah tut sağlıklı bir gebeliğin olacak sakın bunaltma kendini

çoooook teşekkür ederim yazdiklariniz cok büyük moral oldu bana.

cok iyisiniz güzel yorumunuz icin sonsu teşekkür ederim. Bu sabah bir umutla kalktim düne nazaran daha iyiyim.Dediginiz gibi teşhis daha için çok erken.Bekleyip görelim.Tekrar teşekkür ederim :)

cnm adet olmadan bi gun once idrar testinde ikinci cizgiyi silik gormustum.ertesi gun yani adet olacagim gun kan testi yaptirdim gecikme olmadan. 369.81 cikmisti. doktora gittim bende de kese gorunmemisti. 1 hafta sonra gittim kese gorundu. dis gebelik vs bana da demislerdi ama dogum yaptim bile suan 7 aylik dunya tatlisi kizim var :) hic bisey olmaz Allahin izniyle icini ferah tut. bebegin seninle insallah

cok iyisiniz güzel yorumunuz icin sonsu teşekkür ederim. Bu sabah bir umutla kalktim düne nazaran daha iyiyim.Dediginiz gibi teşhis daha için çok erken.Bekleyip görelim.Tekrar teşekkür ederim :)
olumlu uyanmana çok sevindim burdan da gelişmeleri paylaşırsın zaten sağlıkla al kucağına bebişini inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…