- 3 Nisan 2015
- 13
- 3
- 37
-
- Konu Sahibi Buketbukett
Canım çok sağol inş dedgin gbi olur yarin sabah randevum var bakalım ne dicek..Benim ilk gittiğim doktorda kesemin şeklini beğenmemişti sonra kendi doktoruma gittiğimde kesemin normal olduğunu söyledi... Yani doktordan doktora değişiyor anladığım kdaroyla yada gerçekten kese hızla kendini toparlıyor... Lekelenmeyede üzülme progestan kullanmaya devam et dr'unu dinle benim kanamam oldu sonra lekelenmeye dönüştü hala lekeleniyorum napalım bazı hamileliklerde oluyormuş allaha emanet öyle de böyle de ben alıştım artık sende üzülme o yüzden streste iyi gelmez hamişlere...
Doktorlar da kafa karistirmiyor değil. Bu ikinci doktorun. Daha pozitif şeyler söyledi aslında. Sabırsızlıkla yarin i bekliyorum artik. İnş sonuç olumlu olur...canım kahverengi lekeden korkma. o içerde az az başlayan bir kananın renginin değişmesiyle kahverengi oluyormuş. kırmızı kan gelmediği müddetçe sıkıntı yapma. progestanı kullan zararı olmaz. bebeğinin kalbi atmış ne güzel umarım herşey yolunda gider. eğer pazartesi sıkıntı var derse doktorunuz başka doktorada gidin bence bir doktorla kalmayın. Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğinini kucağına.
evet canım malesef bazı doktorlar kafa karıştırabiliyor. sen içini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin . yarın yaz gelince olurmuDoktorlar da kafa karistirmiyor değil. Bu ikinci doktorun. Daha pozitif şeyler söyledi aslında. Sabırsızlıkla yarin i bekliyorum artik. İnş sonuç olumlu olur...
Yazarim muhakkak.tesekkur ederim.evet canım malesef bazı doktorlar kafa karıştırabiliyor. sen içini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin . yarın yaz gelince olurmu
6+5 hamileyim. Pazar günü kahverengi lekelenmem oldu. Doktorumu aradım kan olmadığı sürece sorun yok dedi. Ertesi gün kontrole gittim kese uzundu ve bu durum normal değil dedi. Cuma yani bugün e randevu verdi kontrol için. Bu arada progestan a basladim. Carsamba günü lekem kesildi başka doktora gttim o da bugün için randevu verdi. Sabah gittim. Kese toparlanmisti bebegimin kalbi çok yavaş da olsa atmaya başlamış. Simdi pazartesi yı beklicez. Her ihtimale karşı ac karnına gel dedi. Yani kürtaj için sanırım. Boyle bi durum yasayan var mi umutsuz olmak istemiyorum ilk gebeligim lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
anlamadim kurtaji neden onermişki bebeğin kalbi ilk atmaya başladiğinda zaten yavaş olur 8haftadan itibaren duzene oturur doktorda bu ne acele daha 7 haftalik bile değil bak ben 8hafta tamaminda duymuşdum kalbiniKimse yok mu ?
gözün aydın çok sevindim sağlıkla al bebişini kucağınaSanırım doktor hatası da var. Doktoru iyiki değiştirdik.. Simdi hastaneden geldim. Ve bebisim çok iyi.Allah herkese nasip etsin inş. İyi ki bu site var bu arada. Burada okuduklarim sayesinde umudum oldu.. Çok sagolun kızlar.
Gözün aydın, Hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı bir bebeğin olur inş.Sanırım doktor hatası da var. Doktoru iyiki değiştirdik.. Simdi hastaneden geldim. Ve bebisim çok iyi.Allah herkese nasip etsin inş. İyi ki bu site var bu arada. Burada okuduklarim sayesinde umudum oldu.. Çok sagolun kızlar.
Tesekkur ederim :)Gözün aydın, Hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı bir bebeğin olur inş.
Tesekkur ederim :)gözün aydın çok sevindim sağlıkla al bebişini kucağına