Lütfen yardım..

Buketbukett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
13
3
37
6+5 hamileyim. Pazar günü kahverengi lekelenmem oldu. Doktorumu aradım kan olmadığı sürece sorun yok dedi. Ertesi gün kontrole gittim kese uzundu ve bu durum normal değil dedi. Cuma yani bugün e randevu verdi kontrol için. Bu arada progestan a basladim. Carsamba günü lekem kesildi başka doktora gttim o da bugün için randevu verdi. Sabah gittim. Kese toparlanmisti bebegimin kalbi çok yavaş da olsa atmaya başlamış. Simdi pazartesi yı beklicez. Her ihtimale karşı ac karnına gel dedi. Yani kürtaj için sanırım. Boyle bi durum yasayan var mi umutsuz olmak istemiyorum ilk gebeligim lütfen yorumlarinizi bekliyorum.

Benim ilk gittiğim doktorda kesemin şeklini beğenmemişti sonra kendi doktoruma gittiğimde kesemin normal olduğunu söyledi... Yani doktordan doktora değişiyor anladığım kdaroyla yada gerçekten kese hızla kendini toparlıyor... Lekelenmeyede üzülme progestan kullanmaya devam et dr'unu dinle benim kanamam oldu sonra lekelenmeye dönüştü hala lekeleniyorum napalım bazı hamileliklerde oluyormuş allaha emanet öyle de böyle de ben alıştım artık sende üzülme o yüzden streste iyi gelmez hamişlere...

Canım çok sağol inş dedgin gbi olur yarin sabah randevum var bakalım ne dicek..

canım kahverengi lekeden korkma. o içerde az az başlayan bir kananın renginin değişmesiyle kahverengi oluyormuş. kırmızı kan gelmediği müddetçe sıkıntı yapma. progestanı kullan zararı olmaz. bebeğinin kalbi atmış ne güzel umarım herşey yolunda gider. eğer pazartesi sıkıntı var derse doktorunuz başka doktorada gidin bence bir doktorla kalmayın. Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğinini kucağına.

Doktorlar da kafa karistirmiyor değil. Bu ikinci doktorun. Daha pozitif şeyler söyledi aslında. Sabırsızlıkla yarin i bekliyorum artik. İnş sonuç olumlu olur...

Doktorlar da kafa karistirmiyor değil. Bu ikinci doktorun. Daha pozitif şeyler söyledi aslında. Sabırsızlıkla yarin i bekliyorum artik. İnş sonuç olumlu olur...
evet canım malesef bazı doktorlar kafa karıştırabiliyor. sen içini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin . yarın yaz gelince olurmu

cnm sakına tek doktorla kalma vede daha çok kücük kalbi atmıyor die kurtaj olma bekle kanaman ve düşük olmadığı sürece kalp atısı için erken olabilir, bazen geç olabiliyor saglıklı haberlerle donersin insaAllah...

Sanırım doktor hatası da var. Doktoru iyiki değiştirdik.. Simdi hastaneden geldim. Ve bebisim çok iyi. Allah herkese nasip etsin inş. İyi ki bu site var bu arada. Burada okuduklarim sayesinde umudum oldu.. Çok sagolun kızlar.

gözün aydın çok sevindim sağlıkla al bebişini kucağına

Gözün aydın, Hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı bir bebeğin olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…