Teşekkür ederim yorum için bende zaten kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum benim sevgilim hayatta 4 yıl beklemez bi yönden de bu haklı 4 yıl bekleyecek kadar ne okulumuz ne askerliğimiz var ama en azından bir yıl daha istiyorum çokmuÖncelikle evde kalmış kız kurusu gibi ne baskı yapıyor.. sanki 10 yıldır bekliyor aman ne çok beklemiş.. benimkine kurban olayım o zaman 4 yıl bekledi babam ikna olsun diye.
İkincisi de diğerine hissettiğin duygular boşlukta olduğun için olabilir.. kafa olarak toparlanmaya bak önce.
İşini tipini ve herşeyini bahane ediyolar yanıma yakıştırmıyolar bizim istediğimiz biriyle evlensen nolur diyolarAilen neden istemiyor
Ailem özellikle işinden dolayı istemiyorlar ve yanıma hiç yakıştırmadıklarını söylüyorlar ya tabiki herşeyde bir hayır vardır ama ben sevgilimi çok severek bu ilişkiye başladım ayrılırsam pişman olmaktan korkuyorumAileniz neden istemiyor?
Gerçi isaBet olmuş, başkasına ilgi duymaya başlamışsın.
Oyuzden herşey de bir hayır wardır diyorum.
Ve erkek arkadaşından ayrılmanı tavsiye ediyorum.
Ya sorun şurda sevgilim gerçekten bi tek bu konuda böyle diğer konularda çok anlayışlı ve ben bi güzel düşünüyorum herşey düzelecek güzel olacak bazen de böyle acaba ayrılsam daha mı iyi olacak diyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorumAileler bizim göremediğimiz şeyleri bazen daha iyi analiz eder. 1 yıl bu kadar büyük bir zaman aralığı gelebilir ama baskı yapıyor olması sinir bozucu. Hem zaten sizinde kafaniz karışmış. Sevgilinizide ailenizide siz bilirsiniz ama bence soru işaretleri varsa bastan onleminizi alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?