LÜTFEN YARDİM

izmirliozlem

mutlu
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
41
9
8
44
mrb adim özlem yaşım 35 boy 1.75 kg 95 //// LÜTFEN Bildigiğinz zayıflamak için bitksel cay weya hap warsa yazın lütfen 3 yıl önce 68 dim suan 95 kg oldum piskoljm cok bozldu cok kafama takar oldum iyice dısari cıkmıyorm bi kıyafet almya qitsem olmuyo yanlardan cıkıo göbek cıkıo (( .. diyet we spor yap demeyin diyet yapamıyorum aç kalamıyorum ellerim titrio.. sporda yapamıyorum hemen yorluyorum kalbmde carpnti oluyor.. lütfen bldginz yag yakan kilo werdiren bişey warsa söleyin wucudum dan soğudum kendime küstüm simdi bi ahp qördm fatBlock die konştm onlrla 1 ayda 8 kg weririsnz dedi.. blmiom kulanan warmi alayimmi ?

Merhabaaa..
Bende 1.61 boyunda 79 kilo 18 yaşında bi genç kızım ama bu halim resmen gençliğimi elimden aldı psikolojik olarakk. bir çok sey yaptım ben zayiflama ilaçları kullanmadım ama bitkisel ürünlerin takipçisiyim vee bi cogunu da denedimmm ama düzenli devam etmediğimden ne kadar fayda etsede tekrar aldım verdigim kiloyuuu suan bir kac kür var kullandığım devamlı olacağıma söz verdim bu seferr.

walal cnm bilmiom napcaz bilen sölesin lütfen

hap weya bitkisel ot kullanipta zayıflayan biri warsa lütfen bana da sölesin telime msj atın arayın nasl ulaşrsanz ulaşın bana ama lütfen bildginz bişi warsa söleyin telim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben suan yeşil çay biberiye mate iciyorum gun icinde birde gece yatmadan once yoğurt kürünü uyguluyorum 2 gün oldu amaa sanki faydasi var gibiiiii biraz daha geçsin bakalim nasil olacak bu arada yememdende kestim biraz idare ediyorum suan

OTE="izmst: 38754275, member: 650919"]mrb adim özlem yaşım 35 boy 1.75 kg 95 //// LÜTFEN Bildigiğinz zayıflamak için bitksel cay weya hap warsa yazın lütfen 3 yıl önce 68 dim suan 95 kg oldum piskoljm cok bozldu cok kafama takar oldum iyice dısari cıkmıyorm bi kıyafet almya qitsem olmuyo yanlardan cıkıo göbek cıkıo (( .. diyet we spor yap demeyin diyet yapamıyorum aç kalamıyorum ellerim titrio.. sporda yapamıyorum hemen yorluyorum kalbmde carpnti oluyor.. lütfen bldginz yag yakan kilo werdiren bişey warsa söleyin wucudum dan soğudum kendime küstüm simdi bi ahp qördm fatBlock die konştm onlrla 1 ayda 8 kg weririsnz dedi.. blmiom kulanan warmi alayimmi ?[/QUOTE]

kesinlikle diyetisyene gidin ilac kullanmayin kilo verdikce spor yaparsiniz. ilacla bunyenizi bozmayin...

Diyetisyen tum tahlileri yapar size kocluk yapar ama bilinmedik seyler kullanmayin böbrekleriniz iflas eder allah korusun...

Doktora gidip gerekli tahlilleri yaptirdiniz mi? Ben de 1,5 yılda 15 kg aldım. Meğer polikistik over ve insülin direnci varmış bende. Allah rızası için o ilaçlardan uzak durun.

fat blok kullandım büyük bir heyecanla ama 1 gr dahi vermedim ve şuna kanaat getirdim beslenmeyle alınan yağlar değil kilo vermeyişime başka bir sebep var. york testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım

elin ayagın titriyosa sabahları tatlı hic birsey yeme emin ol gececek sahah yenen tatlı kan sekerini birden yükselttigi icin birden düsmesine ve asırı yemek yeme hissi oluyor ikinciside doktora gidemiyorsan kesinlikle diyet uygulama hap kullanma vücudun dengesini bozarsın organlarına zarar verirsin kemik erimen kas kaybın su kaybın olur buda seni asırı yorgun daha cok yemek yedirir üstelik çökersin .esim de diyet yapamıyor bir haftadır cavdar ekmegi yiyor sabahları hep pugaca yiyordu onu bıraktı bir kilo vrrmis bile birz dikkat etseniz bile verirsiniz beyaz ekmegi kesin birde kansızlık olunca vücut hep clık sinyali verirmis doktor söyemisti

1- Kurallar gereği bitkisel veya kimyasal zayıflama ürünleriyle ilgili konu açmak, ilaç ismi vermek vb yasaktır.
2- Güvenliğiniz için iletişim bilgilerini (mail,telefon vs) forumda paylaşmak yasaktır.
3-Türkçe yazım kurallarına dikkat edilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…