Lütfen Yardım

BusraKaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
53
15
3
29
Arkadaşlar 20 yasımdayım va adet günümden 1 hafta önce sözlümle ilişkiye girdik. İçime boşalmadığını söylüyor fakat ben çok korkuyorum sonuçta zevk suyumdan da hamile kalma ihtimali var. İşin kötü yanı her ay adet gününden 1-2 gün önce hasta olan ben bugunle beraber 3 gün geciktim çok korkuyorum akıl verin lütfen. Test alcam fakat teste de güvenemiyorum.

adet gecikmesi bu tip durumlarda stresten olabiliyor zevk suyundan hamile kalman çok düşük bir ihtimal

Evet içinizi rahatlatıcaksa bi kan tahili yaptırın. bir de bu zevk suyundan hamile kalma olayı nedir hiç anlayamıyorum. Olan varsa ya da arkadaşı olan varsa bir anlatabilir mi ya ?

Evet içinizi rahatlatıcaksa bi kan tahili yaptırın. bir de bu zevk suyundan hamile kalma olayı nedir hiç anlayamıyorum. Olan varsa ya da arkadaşı olan varsa bir anlatabilir mi ya ?
Nette küçükte zevk suyundan hamile kalinqbilme ihtimali oldugunu yazanlar var durum boyle olunca insanin icine suphe düşüyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…