lütfen yardım :(((

Canım için rahat etsin hamile değilsindir, muhtemelen başka sebepten gecikmiştir. Ama böyle kötü hissedeceksen bi daha böyle tehlikeli sularda yüzme

yarın yaptığım test güvenilir olur o zaman çünkü dediğiniz gibi yarın öyle bir şey varsa 5 haftalık olması gerekir.Peki doktora gitmeden farlutal alıp kullansam mı ? bir zararı olur mu ?

Farlutal ne bilmiyorum, adet söktürücü gibi bişey sanırım. Yarın sağlık ocağına gidip danış istersen kafana göre kullanma.

Hic gulcegim yoktu ya :) korkma yahu oyle biseyden hamile kalindigi nerde gorulmus, ihtimali bile yok nerdeyse. 1 ay da gecikse suphelenmene gerek yok. Stres mevsim degisikligi vs bir suru sebebi var gecikmenin. Kendini hamile psikolojisine sokarsan daha da gecikir zaten adetin. He baktin 10 gun gecikti bi doktora gidebilirsin adetim gecikiyor diye. Orda ne oldugu cikar zaten ortaya.

Canim sen stres yaptin oyuzden adet olmuyorsun emin ol ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah öyledir emin olun çok pişman oldum zaten

Sizce gecikme uzayabilir mi ? Mesela 1 aylık bir gecikme olabilir mi ? Ne zaman endişelenmeliyim

Psikolojin etkiliyor canım adet olmamanı. Sen şu hamile miyim stresini kafandan bi at, bikaç güne olmazsa bi doktora görün. Sen böyle stres yaptıkça olmaz zaten.

tesekkürler ben de hiç ihtimal vermiyorum ama zaten takıntılı biriyim en ufak bir şeyi bile çok düşünürüm.Bu düşüncede hayatımı zindan etti kaç gündür Doktorlar çoğunlukla farlutal veriyormuş gecikme olunca sizce alıp kullanayım mı ?

Mümkinati yok :))) içn rahat olsun stresten gecikmiştir bak ben iki aydır olmadım

Yani senin bilcegin bisey. Doktora bi git de bakalim, belki gecikmenin nedebi baska bi rahatsizlik filandir. Ama ben tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum

Hamile kalırsan tıp tarihine gececeğin için haber ver . Tez konum olabilir:)

birlikte olmadan bosalma olmadan nasil hamile kalabilirsiniz insan bunu bir dusunur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağ olun arkadaşlar birazda olsa içim rahatladı inşallah bir an önce olurum biraz ağrım var gibi :/

gebelik testi kitleri kaç gün gecikince kesin sonucu verir ? bir de hangi markalar güvenilir acaba

Canım geçenlerde arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı.burda konu açmıştık.oda senin gibiydi çok korkuyordu.adetide 5 gün geçti ve halada adet olmadı.bu anlattığınla hamile olman imkansız merak etme öncelikle.korkuya kapılıp akla gelmiycek şeyler kuruosunuz kafanızda.bilim kurgu filminde bile olmuo bu tarz şeyler.bu arada kan testi yaptıramam demişsin.devlet hastanesinde aile hekimi öğrenebilio.özel bir yerde yaptırabilirsin.labaratuarda falan yani.oralarda bildirim olmuyor çünki.(arkadaşım araştırmıştı hepsini)ama hiç gerek yok bence yaptırmana.rahat ol canım.düşünmemeye çalış.düşündükçe gecikir adetin

Hic bisi olmazzz :) korkmaaa gez toz psikolojik olarak etkilenmissin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yarın labarotuvarlara da gidip bakıcam bakalım eğer bildirim olmuyorsa kan testi yaptırıp bu düşünceden tamamen kurtulmak istiyorum :) ama olmazsa da yine idrar da gebelik testi yaptırıcam daha öncede dediğim gibi eğer oyle bir şey varsa 5 haftalık olacak yarın varsa çıkar herhalde orda da :/

yoktur merak etme.ama için rahat edicekse yaptır kurtulursun düşünmekten en azından.idrardada yapmışsın çıkmamış zaten.rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…