• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardim

elifumit

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
150
25
18
34
Karaman
Vajinismus hastasiyim hastaligimi yenmeden hamile kaldigimi ögrendim suan 13 haftalik hamileyim.normal dogum yapabilir miyim?bi bilgisi olanlar tecrübe sahibi olanlar lütfen yardimlarinizi bekliyorum.

Vajinismus hastasiyim hastaligimi yenmeden hamile kaldigimi ögrendim suan 13 haftalik hamileyim.normal dogum yapabilir miyim?bi bilgisi olanlar tecrübe sahibi olanlar lütfen yardimlarinizi bekliyorum.

evet yapabilirsin normal dogum yapmana engel degil yapan arkadaşlar var forumda da var dert etme iyi bir hamilelik dönemi geçir vaji ıken nasıl becerdin hamile kalmayı bravo:)

Farkinda olmadan kaldim iste deneme asamalarinda.bende anlayamadim.nette okudum normal dogum yapilamaz falan yaziyordu o yüzden yardim almak istedim.vajiyi asamadim daha nasil olacak bilmiyorum.destegin icin tsk ederim

öncelikle hayırlı olsun darısı başımıza :)) benim bir arkadaşım vajinismus olmadığı halde kendini kastığı için sezeryan doğum yaptığını söylemişti.sanırım bu normal doğum yapamazsın anlamına geliyor.ama eski dostların dediği gibi yapanlarda var ben yerinde olsam riske atmaz sezeryan doğum yapardım.ama sen burda bize bakma tabi doktorsitesi.com diye bir site var biliyosundur belki.orda türkiyenin en iyi profesörlerine bile soru sorma imkanın var.ordan iyi bir doktora sor istersen.bu arada nasıl oldu? bende hamilelik düşünüyorum da ondan soruyorum.geçen ay yumurtlama dönemimde her seferinde kendimi kastığım için eşim hızlandığında penis kaydı ve içime boşalamadı eşim.ya da yarısı içimdeydi anlayamadık bile.hamile kalma olasılığım nedir diye merak ediyorum da ondan merak ettim seninkini :) bir ümit işte :)

Canim bende anlamadim ama esim bosaldiginda kalkma dedi ayaklarimi dikti havaya yada omzuna aldi.ben olmadiki bisey dediysemde onun tek damlasi yeter dedi iste rabbimde verdi.ins.sag saglim alirim kucagima.darisi senin ve bebek isteyenlerin basina.

Back