lütfen yardım

duygu4299

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
44
0
16
İzmir
bu ay dış genital organımda büyüme ve yumuşaklık oldu biraz önce farkettiğim bişeyse iç dudaklarda tırtıklar oluşmuş nedeni ne olabilir? bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse sevinirim gerçekten

canım bu konuyla ilgili istersen bi kadın hastalıkları doktoruna gitmen daha iyi olur çünkü muayene sonucunda neyin ne oldugunu daha iyi söyleyebilir sana buna benzer bi olayda benim başıma gelmişti ama tabi sende ne oldugunu en iyi o söyler sana

sendeki neden neydi peki canım, gitmek aklımda var zaten ama az cok bi bilgim olsun boş yere korkutmayayım istiyorum kendimi?

sendeki neden neydi peki canım, gitmek aklımda var zaten ama az cok bi bilgim olsun boş yere korkutmayayım istiyorum kendimi?

ben büyük bi korkuyla gitmiştim ama ufak bi enfeksiyonun dışında başka hiçbişey çıkmamıştı benim adetin hemen arkasından olmuştu kullandığın pedden olabilir pedini değiştir alerji yapmış olabilir demişti doktor ama genede doktora gözükmekte fayda var ne olur ne olmaz

Sen bi doktora danış tatlım hassas bölge olunca tedbirli davranmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…