merhaba arkadaşlar... ben aranıza yeni katıldım... altı haftalık hamileyim... sat e göre sekiz haftalık hamile olmam gerekiyor fakat doktorum yumurtlamanın geç olduğunu ve altı haftalık hamile olduğumu söyledi... dört haftalıkken gittiğimizde yalnızca kesesini görmüştüm... dün ise tam altıncı haftası doldu... kalp atışlarını duymaya gittim... ultrasonda duyulmadı... vajinal yoldan muayene etti... kalp atışlarını duydum fakat doktor yetersiz olduğunu söyledi... iki hafta sonrası için tekrar çağırdı... kalbi daha yeni oluşuyor olabilirmiş ama bazen bu durum düşüğünde habercisi olabiliyormuş... dün hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum... böyle bir durum yaşayan oldu mu? bana yardımcı olur musunuz lütfen? aksi takdirde bu onbeş gün geçmek bilmeyecek...
birde hamileliğin başlangıcında yapılan tahlillerde hepsi normal çıktı yalnızca tiroidim olması gereken sınırın çok az üstündeymiş... doktorum beni dahiliyeye yönlendirdi... dahiliye doktoru çok önemli bişey olmadığını ama yine de tedavi olmam gerektiğini söyledi ve tedaviye başladım... kalp atışlarının az olmasında bunun bir etkeni olabilir mi? cevaplarınızı bekliyorum ...