Lütfen Yardım ! ! !

mltmolcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
16
0
36
Sakarya
Merhabalar aranızda yeniyim kızlar.

Ben 21 temmuzda kürtaj oldum Kürtajımdan sonraki Reg. 50 gün gecmesıne ragmen gelmedı Dr gittim söktürü hap verdi hapı 10 gün kullandım kutudaki hap bittikden 13 gün sonra reg. oldum . Kürtajdan once gunu gunune oluyordum bu arada. reg. surem 63 gunu buldu bu hastalıgımdan sonra Ekimin 14-17 arasında surtunme yoluyla sozlumle ılıskıye gırdım. Hiç bir şekilde tam anlamıyla bırlıkte olmadık ve ustume bosalma olmadı . Adetımı tamda tarıhını bılmıyorum acıkcası 25 gıbı aklımda kalmıs. 6-7 gun gecmesıne ragmen regl. olmadım bu arada 4 gundur aşırı sıtres yapıorum tabı ve lekenlenmelerım var akıntımda var. Güğüslerim adet agrısı gıbı kasıklarımda aynı sekılde. Sabah kalktıgımda hıc bır sekılde bulantı yok. Baş donmesı yorgunluk uyku tvaletımde felan hıc bır sekılde degısılık yok. Bundan oncekı gebelıgımde Buyuk abdestımı yapamama , yorgunluk aşırı hassa göğüslerim vardı bunda suanda oyle bır belırtı yoktu kurtajımı 5 haftalıkken olmustum. Eger suanda oyle bırsey var ise 15-17 gunluk felan olur acaba gebe kalma ıhtımalım varmı. Sürtünme yoluyla ve gerı cekılme yontemıyle ılıskım oldu. Hanımlar lutfen bana yardım edın yorumlarınızı beklıyorum ((

Yalvarıorum birisi mantıken bi cvp yazsın lutfennn (( 14-15 gunluk gebelıkde herhangı bı belırtı olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…