• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri lütfen yardım !!!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
saçlarını çok seven hergün sırf onlar için duş alan ve onlar uzasın diye buz gibi suyla yıkayan biriyim ama saçlarım çok elektrikli ve asla saçlarımı kurutma makinasıyla kurutmam havluyla bile kurutmam düzleştirici ve nmaşayıda arada sırada kahküllerime yapıyorum ... ama saçlarımın tel tel çıkmasını istemiyorum artık saçlarım kabarık degil ama çok gür ondan bir şikayetim yokta elektriklenmesi gerçekten artık canımı sıkıyor ben sürekli şampuanını degiştiren birym pantene gri bukle için olanları kullandım hiç verim alamadım şimdi dove turuncu therapy kullanıyorum fena degil ama onun dışında durulanmayan krem yada başka hir bir bakım yapmıyorum sizce ne yapmalıyım bebek yagı varmış nasıl bir şey bilginiz varmı ?=

el insaf ben 20nin üstünde başkalarına bildiklerimi anlatmak için konular açtım ama kimse cevap vermemiş! artık gerek kalmadı herşeyi kendim ögrendim zaten ama artık paylaşım yapmayacagım

Back