Sivilceli Ciltler Lütfen yardım!! :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
Arkadaslar bir arkadasım aşırı sivilceli olmamasına karşın yüzü parlak ve pütürcüklü pıtırcıklı. herşye ramen sivilceleri var ve çıktımı çok büyük çkıolar. Onun dışında yumuşak i yüzü var, yani harap olmus değil. doktor ergenlik sivilceleri dedi.. Arkadasım bir sürü tonikler aldı, jeller aldı ama bu aptal şeyler hala geçmedi. Bende yardım edemedim sonuçta benimde aynı sorunum var, cildimin yağlı olması :KK43:(( Ne yazpıcaz biz ya şöyle cildimiz pütürsz patırsız yumuşacık SıYAH NOKTASIZ olamaz mıı lütfen bildiğiniz bişey varsa söyleyin deli olucazz :KK43:((( :gitme:

üff aynı şeyden bende çekiyorum hiçbişeyde fayda etmiyo gerçekten :KK43:

zeytin yağı sabunu kullanmıştım ben epeyce işime yaradı deneyin isterseniz.

surp pirgiç ermeni hastanesi serkis barışa da bi gösterin derim. ben suan onunla tedaviye basladım.

merhaba, 28 yaşındayım ve uzun yıllar aynı derdi çekmiştim. yaklaşık 6 senedir proactive solutions set kullanıyorum. ve cildimi hem sivilcelerden kurtardı hem de kurutmadan yumuşacık yaptı. cildim ışıldadı resmen ilk 2-3 ayda. şimdi hiç sorunum yok ama sadece yine parlama oluyordu t bölgesinde.
ben çözümü proactive kullanmakta ve makyaj yapsam da yapmasam da clinic'in tüpte bir ürünü var pore control gibi bi adı var, tamamen parlamaya ve gözenekleri küçültmeye yarayan.
bu ikisi beni kurtardı.
(proactive'i e-bay'den çok daha uygun fiyata bulabiliyorum, 3aylık ambalajlarında falan)

benim cildim yaglıdır limon surerim sivilce cıkmasını onluyor

limonu tek başına mı sürüyorsun? bende arada deniyorum limon ama fazlada yapamıyorum kızarıklık yapıyor bende.. offffff zaten bişey sürmeye korkuyorum hassas çünkü cildim.dr.gitmeliyim....

limonu tek başına mı sürüyorsun? bende arada deniyorum limon ama fazlada yapamıyorum kızarıklık yapıyor bende.. offffff zaten bişey sürmeye korkuyorum hassas çünkü cildim.dr.gitmeliyim....

cnm limon iyi değil kullanan birisi olarak tavsiye etmiyorum..
Feci yakıyor ve kızarık oluşuyor limonu zaten mermere dök ve bak bildiğin asit yakıyor cildine sürme..

ergenlik sivilcesi ise yapacak bişey yok bence.kafınıza ne kadar takarsanız bu durumu o kdar çok çıkıyo bu meretler alsanaalsanasmile

X