Lütfen yardım

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
ben alfa lipoik asitle coenzim q10 kullanıyorum hergun bırer tane ama bugun fark ettım gunum gectı hamıleysem eger bu hapların zararı olmuısmudur lutfen cevap

bebişin hayırlı olsun önce canım
bi zararı olcağını sanmıyorum
benim kadın doğum doktorum verem tedavisi gören anneyi bile doğurtmuştum demişti
hamileyken bi kaç kez onun kontrolünde antibiyotik kullanmıştım çünki
ama tabiki bi uzmana da danış derim
bu arada kullandığın hapların faydası var mı canım ne gibi etkisini gördün ve fiyatı nedir

canım ıksını 100 e aldım ya dıstan bır etkı gormedım zaten ıkı ay kullandım dun bıttı..bıtkısel haplar gercı ama bılmıyorum ya hamılelıgım kesın degıl sadece suphem var sımdı ben 1 hafta önce korunmadım ıdrar testınde cıkmadı acaba kan testındemı bellı olur

ewt kan testınde bır gun bıle gecse bellı olur cnm bebısın sımdıden hayırlı olsun haplarıun bır sıkıntı yaratacagını dusunmuyorum

canım sen genede hamıle olup olmadıgıbnı kesin ögrenene kadar kullanma derim ben.en yakın eczaneye gidip danısmalısın. a.s

evet bugun ıcmedım zaten
s dun yada bugun adet olmam gerekıodu beklıyorum ama olmadım ya ama ınamıyorum adetıme 1 hafta kala döllenme olabılırmı ya super olurrrr

kız ne alakaysa seni hamile diye anlamışım
ayan oldu heralde:bbo:
yani bi kaç gün bekle garanti olsun
hem idrarda da çıkar
evet bugun ıcmedım zaten
s dun yada bugun adet olmam gerekıodu beklıyorum ama olmadım ya ama ınamıyorum adetıme 1 hafta kala döllenme olabılırmı ya super olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…