Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saçımı 2 gün önce Garnier Color Naturals Kestane Akajuya boyadım ve çoook pişmanım :sinifsinif: yarın okulum başlıyo ve ne yapacağımı bilmiyorum bana kalsa hemen kendi saçımın tonlarında bişeylere boyarım ama yanar diyolar mafoldumben saçımın eski rengini istiyorum ben kendi saçım koyu kahveydi mafoldumben ne kadar süre sonra boyamalıyım ve eski rengine dönebilmem için hangi renge boyamalıyım palettenin çikolata kahvesi sanki olur gibi geldi bana lütfen yardım edermisiniz :Saruboceq: çok mutsuzum mafoldumben
şuanda sacın tam olarak ne renk oldu bukadar karamsal olma lütfen dünyanın sonu degil ya bi 15 gün gecsin 2günde bir yıka sonra koleston un kahve tonlarından birini sürersin yada hic bozma aksın rengini
sanırım yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum.tuhaf bi renk oldu içerde yine kahve tonlarında duruyo ama güneşte kına gibi kırmızı kırmızı parlıyor mafoldumben eski saçıma yakın bi ton istiyorum palette çikolata kahvenin kutusundaki renk hoşuma gitti ama bunun üstüne sürersem kapatırmı? yine böyle kızıllıklar olmasını istemiyorum. bişey olmayacağını bilsem hemen boyarım ama saçlarım çok ince telli yanmasınıda istemiyorum. herkes de farklı şeyler söylüyor . kimi 1 hafta sonra kimi 3 hafta sonra boyaman lazım diyor. daha fazla bu renkle dolaşmak istemiyorum nolur yardım edn
2 gün önce boyadysan şimdi boyarsan bişi olmas bn günde iki kere bile boyadmm oldu bnm saçlarmda ince telli ama yine sen bilirsin çikolata kahveye boya kpatr
hadi ya kutuda pek öyle durmuyo :kedi: ufff ya ne yapıcam ben mafoldumben çabuk akacağını bilsem beklerim aslında ama pek akacak gibi durmuyo saçlarımda çok zor uzuyo çabuk bir şekilde bu boyadan kurtulmanın tek yolu yeniden boyamak gibi :sinifsinif: keşke 2 gün öncesine dönebilsem güzelim saçlarım mahvoldu ya mafoldumben
ya sımdı her renk değişiminde ilk insan kendini zombi gbi görüyor banada çok oldu zamanla yıkadıkça güzel oluyor.alısıyorsun kahvenın her tonunu denemişimdir hepsinde ilk boyayınca iğrenç hissettım ama sonra guzel geldi.okadar üzt üste boyama derim ben.boyadığın şeyde sana tuhaf gelecek çünkü ve yeni boyandığı için parlak olacak.
saçlarım çok ince telli olduğu için her banyoda birbirine giriyor geçen sene gölge attırmıştım bitkisel boyayla iyi gelmişti açılınca boya yine düğüm olmaya başladı yine kuaföre gittim o kadar parayı vermek istemedim evde deniyim dedim denemez olaydım kaşım ayrı renk saçım ayrı renk kendimi çok tuhaf hissediyorum. bi daha boya falan yapmıycam zaten sadece bu tuhaf renkten kurtulmak istiyorum çabuk bir şekilde mafoldumben