Aşılama lütfen yardım :(((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

......Elmas......

bebeğim küçük kuzum
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.659
2
116
Edirne
merhaba arkadaşlar
arkadaşım 11 mayısta aşılama oldu gögüsündeki agrı ve şişlik aşılama gününden beri hiç geçmedi.kasıklarında ve belinde adet sancısı gibi agrılar oldu halen devam ediyor bugün aşılamanın 12. günü test yapsa çıkarmı
erken yapıpta testi belli olan varmı arkadaşlar .cevaplarınızı bekliyorum .şimdiden teşekkürler.

kanda yaparda kesin cikar idrarda cikma ihtimali cok az
gebelik hormonu ilk kanda salgilaniyo idrarda biraz zaman alio
ama yinede sabah idrariyla bi denesin belki silik bile olsa cikabilir biseyler ilaclarin etkisi bittiyse tabiki

hepinize teşekkürler arkadaşlar bugün arkadaşıma gitim normal test aldım yaptırdım zorla çünkü aşılamayı daha ayın 11 de olmuştu belli olma ihtimali düşüktü yapmak istemedi zorla yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hemen doktoru aradık tahlilin silik çıktığını söyledik bizi çağırdı ve kan tahlili yaptırdık ve arkadaşım şu an hamile:CüvCüv::ecrin_bebek: o kadar mutlu oldukki hihoyyyt :sm_cool:
6 senedir bekliyor bu haberi ve çok mutlu oldum arkadaşım adına ALLAH isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
ve ilk aşılaması arkadaşlar düşünün olma ihtimali çok düşük ama oldu
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN

canım allah yardımcın olsun bekle derim ama varsada kendine dikkat etmen gerekir bende yaptırmıştım aşılama 7gün sonra hastalandım ama test yapmadım hüsrana uğramamak için allah dualarını kabul etsin hamileysen bizlerede dua et canım inşallah hamişssindir

canım bebği var yukarıda yazdım dün test yaptık ve hamile çıktı bugünde doktoruna gitti çok şükür bebği var ama kese falan gözükmedi tabi daha çok küçük olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…