lütfen yardım

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
:çok üzgünüm:öncelikle dogru yeremi açtım bilmiyorum ama birilerine danışmaya ihtiyacım var ..

adetim 3 ay öncesine kadar gayet normaldi ..

geçen ay 22 gün fln geçti .. ondan önceki ayda 10 gün geçti .. doktora gittim test fln yapıldı hamilelik yok bende yapıyorum test yok hamilelik .. neyse kan tahlillerinde guatr çıktı ..

15 gün önce gene gittim doktora prolaktin seviyesi için düştümü diye test yapıldı prolaktinimde guatrmda yok .. ama adetim 4 gün oldu gene yok .. hormon hapı kullanıyorum guatrm için gene düzelmedi ..

geçen hafta midemden o kadar çok çektim ki .. yanma ve mide bulantısı öldürdü beni resmen ..

kasıgımın üstü sızı yapıyor böyle şimşek gibi şeyler çakıyor sanki ..

birde akıntım başladı ..

o kaar doktora gittim alttan bakmadılar hiç .. size sorum kist fln olsa ilişkiye rahat giremem dimi ?

:çok üzgünüm:

canım kist ilişki sırasında da ağrı verir inşallah hamilesindir sanırım istiyorsun

aslında hiç düşünmedim hamileliği çünkü onun için hazırlayabiliceğmiz bir hayat yok .. ha diyince hayat hazırlanmaz ki dimi :) ama tabiki istiyorum aslında düşüncem farklıydı cocuk konusunda evlenmeden önce .. bazı şeyleri düşündükçe istiyorum .. eşim 28 yaşında bense 19 benim yaşım küçük onunkisi ise olgun dede demesin dimi cocuk babasına :)

ama dediğim gibi hazırlayabileceğim bir hayat yok :senağlama:
cocugu dünyaya getirmek marifet değilki bakmak ilgilenmek büyütmek her anında yanında olabilmek .. ne bileyim .. öyle bir şey olmuş olsa bebiş olsa yani aldırmam tabi orasıda ayrı bir şey ..

insnalar ne çok ugraşıyor yapmak için ama bazısılarıysa aldırıyor

canım haklısın aslında planlı birşey olmadımı insanın kafası dahada karışıyor ama bebekde nasibiyle gelirmiş derler hayırlısı neyse hakkındaa o olsun ne diyeyim ama geçen ayda gecikmiş belkide kullandığın haplarla alakalıdır ama sen yinede bi test yaptır bence kan testi eğer varsa kullandırığın haplardada değişiklik yapılması gerekebilir

hapı geçen adet tarihimden sonra kullanmaya başladım ..

bakayım biraz daha geçsin doktora gideyim olmazsa

canim ayni durumu ben de yasadim gecen sene. adetlerim vs duzenliyken bebek istememle beraber adetlerim sasti. 32 gunde bir oluken o ay 40,19,32,46, 22 gunler araliginda adet oldum. bunda benim de payim var surekli hamilelik belirtisi okuyup, yok adacayi yok hayit sacma sapan seyler ictim bilmeden.

sonra hepsini biraktim adetim duzene girdi. duzene girdiktan sonra 3. denememde hamile kaldim. stres yapma, duzene girsin diye sacma seyler icme.

usutuyorsan kasigin sizlar. siki giyin, yazin bile corap giy. ben belimi bile sarmaya baslamistim, agrilar gitti.

sut hormonu icin de canini sikma stresten yukselir. benim 32 idi, guya yuksek ama hic ilac vs kullanmadim.

yok bende kullanmıyorum sadece doktorun verdiği guatr ilacım var ..

bende çok stres yapıyor çok gergin oluyorum .. bi bunu sevmiyorum işte

hala gelmedi ..

2-3 gündür gözlerim kararıyordu eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 4 çıktı ..

birde test aldım içimde kalmasın diye sonuçta hap kullanıyorum tehlikeye atmıyalım sağlıgımızı dimi ..

2 dik çizgi olması gerekiyor ya bende 2.çi çizgi + şeklinde çok hafif çoook silik olabilirmi böyle bişi yoksa testin üstündeki gösterge gibimidir .. sonra sonra gene baktım gene çok hafif ama çok hafif yani varla yok arası sanki ..

neyse akıntımda var pf

X