lütfen yardım :((

mn54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
325
1
merhaba arkadaşlar.benm sorunum kulaklarımın önünde yüzünüme dogru çok tüy var.tenim beyaz ve tüyler siyah ve çok olduğundn çok belli oluyo.saçlarımı toplayamıyorum bile... daha önce bi başlık açılmış ama bişiy yazan olmamış.nolur yardım edin... bioder falan hiç denediniz mi?senağlama

benimde suratım tüyler war fakat siyah değil..ayva tüylü deniliyor heralde..bilmiyorum ama bence ağda cımbız vs kullanara almayı deneme..lazerli epilasyonda sadece siyah tüyler için uygulanıyormuşş.bu konuda avantajlısın..istersen lazerli epilasyon dene..

cancazım en kesin çözümü lazer epilasyon hem koyu renkliymiş tüylerin çabuk sonuç alırsın hem sadece favori olduğu için de fazla bi maliyeti olmaz ben yaptırıyorum tüm yüzüme daha bi seans yaptırdığım için kesin bi şey söyleyemem sana ama etkili olacak gibi inşallah çözümünü bulursun canım:teselli:

gutto karınca yumurtası yağı kremi çok güzel baya incelitotr 20 ylt alırsın yüzünü aldıktan soran beş gün kullanırsın ne sıklıkla alırsın bilmiyorum ama en az 3 ay gider sana bir kutu tabi hormon tedaviside önemli.. lazerde kesin çözüm

bence cok acelesi varsa ve artık dayanamıyosan aldır iple sirle.. ben alnımdaki ve yanaktaki o bahsettigin tüyleri orta okuldan beri alıyorumhihoyyyt.. annem saolsun:ecrin_bebek: aradan baya gecöiş şimdi yılları saymaya kalktımda üniversitedeyim cok fazla kalmadı tek tük cıkıyo..... ama eger yaptırabiliosan lazer yada igneli epilasyon yaptır kesin cözüm olsun...

bende aslında almayı düşündüm çok ama annem ve arkadaşalrım çok sert çıkar sakal gibi falan olur dediler...bende korktum..yazılarınız için tşkler. bide lazer epilasyonu o bölgeye ne kadara yaptırıyosunuz acaba?

ben tüm yüz senas 180 yaptırıyorum ama her gidişimde yüzde 20 düşecek favoriyi sormuştım sadece favori 75 demişlerdi...

kız seksi sinek senin anan neymiş be Nerde böle analar:1no2: Valla ben de çocuma senin annen gibi anne olucamsırnaşık şey Yaşasın böle annelerrrrrrrrrr:sm_cool:

yardımlarınız için saollun.epilasyonu bende bi araşştırıyim.şuan sakaryada oturuyorum.burada bi bakıyım..tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…