lütfen yardım!!!:(

E bitaraflarını kaldırmışsınız onun.

Haliyle o da kendini ağırdan almaya başlamış.

Zaten anlattıklarınızda sağlıklı bir ilişki olduğunu göstermiyor.

Kendi iyiliğiniz için bitirmenizi tavsiye ederim.

buraya yazan herkes hem fikir... bence de kendini geri çek.. dedikleri gibi zaten onun için önemliysen gerçekten saklansa da bulur o seniyerimseniben

cnm salla ya mesgul öylemi beni de hep öyle oyaladı ama seni seviosa bilimiorum çok kızdım o çocuğa . sen onu arama ya o seni arasın mesgulse eğer doğruysa dediği ,muhakkak işi bitecektir ve arayacaktır unutma kaçan kovalanır.

:1closedeyes:çektim resti.başlık açtım anlattım olayı da.çok üzgünüm ama aramazsa asla aramıcam.yemin ettim zaten.hıhhh...

ayy bencede sakın arama mesaj çekme çağrıda atma o senden yüz bulmuş kızım zor olabilir belki ama sen birtane daha ayrılığa hazırlıklı ol

boşverr o boş vaktini dolduracak birisini istio..ne ara nede sor..kendini küçük düşürme boşver koşan o olsun..gerçekten sevdiyse zaten gelir sana.sevmediyse zaten o senin olmamış boşveeeeeeeeeerrrrrrrrrr

erkekleri başına taç yaparsın seni kapısında köpek ederler ama sen onları kapında köpek yaparsan onlar seni başına taç ederler bunu asla unutma.. hiç bir erkeğe hiç bir zaman ona verdiğin değeri belli etmiceksin.. öğrendikleri anda 180 derece değişiyorlar.. yol yakınken de ayrıl bu adamdan ilerde çok üzer çünkü seni.. bu söylediklerim tecrübeyle onaylanmıştr ayrıca :)))

kızlarr yeni konu açmak istemedim.yeni bi çocuk var çıktığım.bununla tamamen bitti.ayrıldık.çok acı çektim ama.hala konuşutoruz normal ark olarak.benden ayrıldı.ben gerçi rest çektim önce.ama sonra yinen tükürdüğümü yaladım.dönmedi.arkadaşıyla karşılaştık bigün sevmiyo seni hiç sevmedi dedi.oynamak istemiş benle. buna ağzıma geleni saydım.sonra özür dilerim sevemedim falan dedi.aradan zaman geçti aklıma takılan şeyler vardı.dedim ki madem sevmiyodun niye bunlar bunlar oldu vs.yok işte sevdim hala da seviyorum ama 1.mezhep farklılığı dedi.ailem kesinlikle kabul etmez.çevrede kimde kabul etmez dedi.2.ben şişkoymuşum yakışmıomuşuz.o yüzdenmiş.çok gururum kırıldı.aradan zaman geçti biz konuşuyoruz şuan.önce ben istedim konuşmayı o istemedi.aradan bi kaç gün geçti aradı sesimi dinledi.müzik çalıodu.şarkıda benm ismim geçiodu sora nese ark olarak konuşmaya başladık.şuan ona karşı pek bişi hissetmiyorum.3 haftalık bişeydi zaten.belki de istediğim gibi biri olduğunu düşündüğüm için seviyorum dedim.o yüzden acı çektim.ama şuan hayatımda başkası var. yine de ark olarak konuşuyoruz.bana öyle geliyoki daha önce birine çok yalvarmıştım sonra ben unuttum o yalvarmaya başladı.askere gitti geldi hala peşimde. bu da öyle olacak gibi.öyle hissediyorum.ne dersiniz.? sakın kızmayın ama yalvarmışın bi taraflarını kaldırmışsın diye.artık bıraktım.pek bişi hissetmiyorum.sadece ara sıra konuşuyoruz.o kadar.yaptığım şeyler de yanıma kar kaldı.

çok çocukça bu erkeklerin yaşı kaç canım ya, biraz olgun insanlar bulun ,kendinize yazık etmeyin ben senin yerinde olsam arkadaş bile olmam böyleleriyle..........

kızlar bu arkadaş da benden, daha bitanesinin sorunu bitmeden öbürününki başlıyo aynı ben bi de bana hızlı diodunuz :)) ya güzelim çok terbiyesizmiş bu da. şişkosun falan ne demek, ne kadar gurur kırıcı, seni olduun gibi seviyosa gerçekten sevmiştir. bak anladığım kadarıyla yaşın küçük, dolayısıyla tecrübelerin de o doğrultuda, bu acı tecrübeleri yaşadıkça kendine dersler çıkart ve o doğrultuda davran bundan sonraki ilişkilerinde. yoksa böle devam edersen benim gibi gözünü 30yaşında açarsın yılların boşa geçer gider...ben de hep kazık yedim ondan dolayı başkaları da bunları yaşasın istemiyorum, ama şunu öğrendim ki kesinlikle erkeğin üstüne düşmiceksin, aramıcaksın sormıcaksın, bitiriyomu ayrılıyomu ayrılsın bitirsin gitsin diceksin... ölsende geri dönmiceksin, sana zararı olanları sevsen de ölsen de hayatında tutmıcaksın. ben bu yaşıma kadar bunları öğrendim yaşadığım olaylardan. hala da hatalar yapmaya devam ediyorum ama düzeltmek için elimden geleni yapıyorum inşallah sonuçta yaşaya yaşaya öğrenip sağlıklı ilişkiler kuracağız :CüvCüv:

evet çocuk olduğunun farkındayım.çok da takmıyorum artık.ama işte insanız.bi intikam duygusu var içimde.ahh bir dönse ben ona yapacağımı biliyorum da.prenses006 sana da çok teşekkür ediyorum.doğru söylüyosun.şimdiye kadar sallamadıklarım hep peşimde koştu.çok değer verip şımarttıklarım böyle yaptı.kaçan kovalanır söze boşa değil demekki.ben de bundan sonra ölsem de tepeme çıkarmıcam.ahh bu erkekler...

otobüsde tanışılan sevgili anca bu kadar oluyo demek ki...

çok cesaretli buldum seni inan ben böyle birşeye asla cürret edemem bravo valla ne diyeyim otobüste saga sola bile bakmam ben ki kaldi birini süzecegimde ona numaramı verecegim....çok zorr...

ben de ona buna bakarak gitmiyorum otobüste zaten.hayatımda ilk kez böyle biriyle bakıştım tesadüf karşıma dikildiğinde gözgöze geldik.onun haricinde onu bunu süzmüyorum yani.telefon verme meselesi yanlıştı.ama yaptım işte.nese...

:
çok cesaretli buldum seni inan ben böyle birşeye asla cürret edemem bravo valla ne diyeyim otobüste saga sola bile bakmam ben ki kaldi birini süzecegimde ona numaramı verecegim....çok zorr...
ya sna katılıorum böle bişiye nasıl cesaret edilirki:1shok: ya sapık çıksa ya piskopat çıksa ömrüne mal olcak biri bile olabilir buz zamanda böle işler çok sakıncalı hele bi kız için öle işden hayır gelmezyasakkelime bu arkadaşımızda bunun farkına varsn bnce dallasa dönmüş zaten dha usullü aşık olursan emin ol bunları yaşamssın zatenkaydirigubbakcemile5[ otobüsdekiler yolcu gözyle bak kız :dance:/B]

bence bırak onu daha akıllıca adımlar at seni şimdiden küçük sorunlarla üzen evlilikte yada ilişkinizin daha ciddileştiği bi boyutta daha çooooookk üzer BUNDAN EMİN OL.yoluna devam et ama bu insanla değil.bencee...hakkınızda hayırlısı.

Yanlış kişi diye düşünüyorum...
Tabi senin hayatın ama yaptıkları ve söyledikleriyle pek dürüst biri gibime gelmiyor...

kesınlıkle uzak dur hayatım bosver ısteyen adanm neler yapar cınsellık ıstemesı nedır ya anlayamıyorum uzak durrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…