kızlarr yeni konu açmak istemedim.yeni bi çocuk var çıktığım.bununla tamamen bitti.ayrıldık.çok acı çektim ama.hala konuşutoruz normal ark olarak.benden ayrıldı.ben gerçi rest çektim önce.ama sonra yinen tükürdüğümü yaladım.dönmedi.arkadaşıyla karşılaştık bigün sevmiyo seni hiç sevmedi dedi.oynamak istemiş benle.buna ağzıma geleni saydım.sonra özür dilerim sevemedim falan dedi.aradan zaman geçti aklıma takılan şeyler vardı.dedim ki madem sevmiyodun niye bunlar bunlar oldu vs.yok işte sevdim hala da seviyorum ama 1.mezhep farklılığı dedi.ailem kesinlikle kabul etmez.çevrede kimde kabul etmez dedi.2.ben şişkoymuşum yakışmıomuşuz.o yüzdenmiş.çok gururum kırıldı.aradan zaman geçti biz konuşuyoruz şuan.önce ben istedim konuşmayı o istemedi.aradan bi kaç gün geçti aradı sesimi dinledi.müzik çalıodu.şarkıda benm ismim geçiodu sora nese ark olarak konuşmaya başladık.şuan ona karşı pek bişi hissetmiyorum.3 haftalık bişeydi zaten.belki de istediğim gibi biri olduğunu düşündüğüm için seviyorum dedim.o yüzden acı çektim.ama şuan hayatımda başkası var. yine de ark olarak konuşuyoruz.bana öyle geliyoki daha önce birine çok yalvarmıştım sonra ben unuttum o yalvarmaya başladı.askere gitti geldi hala peşimde. bu da öyle olacak gibi.öyle hissediyorum.ne dersiniz.? sakın kızmayın ama yalvarmışın bi taraflarını kaldırmışsın diye.artık bıraktım.pek bişi hissetmiyorum.sadece ara sıra konuşuyoruz.o kadar.yaptığım şeyler de yanıma kar kaldı.
ya sna katılıorum böle bişiye nasıl cesaret edilirki:1shok: ya sapık çıksa ya piskopat çıksa ömrüne mal olcak biri bile olabilir buz zamanda böle işler çok sakıncalı hele bi kız için öle işden hayır gelmezyasakkelime bu arkadaşımızda bunun farkına varsn bnce dallasa dönmüş zaten dha usullü aşık olursan emin ol bunları yaşamssın zatenkaydirigubbakcemile5[ otobüsdekiler yolcu gözyle bak kız :dance:/B]çok cesaretli buldum seni inan ben böyle birşeye asla cürret edemem bravo valla ne diyeyim otobüste saga sola bile bakmam ben ki kaldi birini süzecegimde ona numaramı verecegim....çok zorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?