lütfen yardım!!!:(

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
merhaba.öncelikle foruma yeni geldim.baktım burda bişeyler anlatıp akıl alabilcem gibi geldi.nolur akıl verin.baştan anlatıyım.işe başlayalı daha 2 hafta olmuştuki otobüste onunla karşılaştım.bakıştık.ilk görüşte etkilendim.:) aradan zaman geçti hep karşılaştık.her seferinde bakışıyoduk.ne ben oondan gözümü çekebildim ne o benden.en sonunda dayanamadım.işten çıkacaktım.bir daha göremem diye gittim eline numaramı verdim.ararsan konuşmak istiyorum dedim.neyse aradı konuştuk çıkmaya başladık.daha 3 hafta oldu başlayalı.kontörü varken sürewkli msj atıodu.ama kontü bitti şimdi çarı bile atmıo.halbuki atabilir.arıom meşgule atıo.müsait olamıom dio.açmıo duymadım dio.nie çarı atmıon hiç sesin çıkmıyo deyince de birsürü şey söylüyo.bunun hiç mi boş vakti olmuyo.ayrılamıyorum da.bir de daha 1 haftalıkken mezhep farklılığından benden ayrıldı.ama sonra tekrar başladık.yine ben istedim başlamayı.o ayrı mesele. sizce ne yapıyım.beni sevdiğini söylüyo.sen beni bırakmazsan ben hiç bırakmam diyo.sen olduğun sürece ben varım diyo.ama ben şüpheleniyorum.akıl verin.sizce beni gerçekten seviyor olabilir mi.unutmadan bir de benden cinsellik adına bişeyler istedi.hayır dedim.kesin reddettim.bozuldu,kızdı ama şimdi istemiyor.öyle görünüyo.öpmücem bile seni diyo.:)gerçi öptü aramızda kalsın hehe ama sora bu sondu bidaha öpmem dedi ve ciddi ciddi öpmedi.hatta yolda hadi hoşçakal gibisinden öpecektim çekti kendini rezil oldum.sabahları hala aynı otobüsteyiz.yanında abisi olduğu için bakışarak gidiyoruz uzaktan.bir de ben ona sordum hiç benden ayrılmak istedin mi seviyorum diyosun ama sevginden şüphe ettinmi diye.başlarda tereddüt ettim seni hiç tanımıyodum dedi ama şimdi eminim seviyorum dedi.neyse nolur bana söyleyin bu çocuk ne yapıyo.benle oynamaya çalışıyor olabilir mi.yada seviyor mudur.fisfisfisCADIARZU

aslında birde şu var.işe girerken girmek istemedim.ailem istemedi.kimse istemedi.ama bir şey beni buraya itti.onu gördüğümde ilk Allah sahibine bağışlasın bana bakmaz dedim.sonra deli gibi bakışmaya başladım.ona bakarken gözümü çekmek istedim çekemedim.numaramı verdim dedim ya bu ne demek bi kız için.hayatta yapamam.başka bi güç itti beni arkasından koşmam için.numarayı verip arkamı döndüğümde bacaklarım titriyordu yürümekte zorlandım.inanamadım kendime.inandığım şu aslında.belki kader dedikleri şeydir bu.ilk kez oldu böyle bişey...saçma düşünüyoır da olabilirim.neyse ya akıl verin nolurrr

3 haftalık ilişkide 1 haftalıkken kendince bir bahane uydurup ayrılıyor ve senin caban sonucu başlıyorkaydirigubbakcemile (numaranı vererek bi halt etmişin onun bir yerlerini kaldırmışın tekrar başlaması için dahada havalandırmışın)

Aklın varsa ne ara ne sor...bence haaytında başka biri yada birielride var.
Hal ve tavırları onu gösteriyor
Ne demek abisinin yanında sana bakması senle konuşmaması:mymeka:
Demekki bir şey varki knouşmuyor bence:1closedeyes:

Tanıamdan birbirinizi sanayaklaşmasıda hiç doğru değil

ya evet ama yaklaşmadı.yani gel bişeyler yapalım demedi.laf arasında ben öyle cinsellik adına birşeyler yaşamaya karşıyım ona göre dedim.hani bunu bil başla başlayacaksan.yok öyle istemem dersen uzatmadan bitsin dedim.(çünkü bu yüzden çok kişi tarafından terkedildim acı çektim,söyleme gereği duydum)o da ilerleyen zamanlarda olur isterim falan dedi.kesin bir şekilde reddedince de tamam ben seni böyle de severim dedi.abisinin yanında da konuşmuyoruz.çünkü abisi büyüğümüz ya,biliyo da bilmesine yanında ne konuşalım ki.abisi anladığım kadarıyla babası gibi.yani öyle sahiplenmiş gibi görünüyor.sigara bile içtiğini bilmiyor.abiden çekiniyoz yani açıkçası.ama saol.haklısın sen sanırım.bakalım aramayım biraz.ararsa dayanamam ama.:)biraz kendimi çekmek en iyisi.

ya evet ama yaklaşmadı.yani gel bişeyler yapalım demedi.laf arasında ben öyle cinsellik adına birşeyler yaşamaya karşıyım ona göre dedim.hani bunu bil başla başlayacaksan.yok öyle istemem dersen uzatmadan bitsin dedim.(çünkü bu yüzden çok kişi tarafından terkedildim acı çektim,söyleme gereği duydum)o da ilerleyen zamanlarda olur isterim falan dedi.kesin bir şekilde reddedince de tamam ben seni böyle de severim dedi.abisinin yanında da konuşmuyoruz.çünkü abisi büyüğümüz ya,biliyo da bilmesine yanında ne konuşalım ki.abisi anladığım kadarıyla babası gibi.yani öyle sahiplenmiş gibi görünüyor.sigara bile içtiğini bilmiyor.abiden çekiniyoz yani açıkçası.ama saol.haklısın sen sanırım.bakalım aramayım biraz.ararsa dayanamam ama.:)biraz kendimi çekmek en iyisi.:1rolleyes:

Bölye bir adamı neden hayatında tutuyorsun ki :1closedeyes:
Aradığında açmayacak müsait olmayacak , işine gelince mesaj atacak ooo daha ilişki yeni başlamış bunlar oluyo bence de arama....

arkadaşlara katılıyorum bencede aramamalısın.sen zaten ilk adımı atmışsın (numaranı vererek) seni gerçekten seviyorsa artık o çabalamalı....ama hiç sanmıyorum üzgünüm.

yaa geri kafalı diyeceksiniz ama ben ilk adımı kızların atmasına karşıyım yasakkelime
birincisi o erkeğe karşı ne olursa olsun "kolay" izlenimini veriyosunuz
ikincisi ve önemlisi o erkeğe hislerini anlaması ve peşinizden koşması için gereken zamanı vermiyosunuz..
daha cicim günlerinde ayrılık
yine sen barışmak istemişsin..benneyaptımki
biraz kendi haline bırakıp onun duygularından emin olmasını beklemek daha mantıklı olurdu
hakkında hayırlısı olur umarım üzülmezsina.s.

ya gerikafalılık değil estafurullah.ben de aynı düşüncedeyim aslında.ben de karşıyım.hayatta böyle birşey yapamam diyodum hep.yani ama dedim ya sanki başka bişi itti beni yanına.yani olduğum yerde çok deil 10 sn durup düşünsem asla yapmazdım.otobüsten inerken elimde kağıt var numaram yazılı ve ben nasıl olsa veremem dedim :) indim kıvırdım atacaktım.baktım gidiyo.hemen atsam daha sonra düşününce iyi yaptım diyecektim.ama biranda koştum peşinden.off çopk pişmanım zaten onu yüzüme vurmayın : ama ayrılınca barışmak tamamen hataydı bunu kabul ediyorum.daha sonra defalarca o gün bitmeliydi diye kızdım kendime.

sende farkındaysan o halde sorun yok demektir:smiley-cool:

sakın arayıp mesaj cekip kendini küçük düşürme:mymeka:

Güzelcim,

Benden sana benzerini yasamıs biri olarak tavsiye, adam su anda bu bir köşede dursun modunda. Ayrıca yaşınızı bilmiyorum ama mezhep farklığı konusunu tamamen maazaret yapmıs bence çünkü 1 haftalıkken seni el üstünde tutması lazım. Sana tavsiyeme gelince, ne ara ne de sor. ben öyle yapıyorum evet bazen aradıgında acamıyorum bastan söyledim ben yogun calısıyorum, acamam ama sana mutlaka dönerim diye. Ne olursa olsun basit kadın olma derim ben.

Haddimi aştımsa nasihatlarımla kusura bakma ama kalbinde keşkelere yer olmasın tatlım.

Sevgilerimle,

ya neden kizlar bu kadar saf anlamiyorum gercekten hicte anlayacagimi sanmiyorum eger gercekleri görebilsen beni seviyor mu diye konu acmazdin adam sirf seninle cinsel anlamda bisyler paylasmak icin cabaliyor ya ne sevgisi anlamiyorm 3 hafta olmus daha tanisali seni tanimaya calisamak yerine bisyler istiyor..ve hala sen onu ariyorsun...insan sevdigi bir insana bunu teklif edemez acikcasi sizdede kabahat var biran önce uzaklasin basiniza dert alirsiniz

arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum...lütfen duygularına hakim ol ve mantıklı düşün bence..hayırlısı olsun canım...

canım, yazdıklarını okudum ve bana bu çocuk hiçte güvenebileceğin biri gibi gelmedi...şimdi sen ona aşık olduğun için anlamıyor ve herşeyi yorumlarken yanlı davranıyorsundur...ama onun içini kimse bilemez, şimdi günahını almayım ben..eğer bu kadar aklına takılıyorsa açık açık konuş...ben çok kararlıyım de, ne olacaksa olsun...kendini de fazla üzme...daha yeniymiş ilişkin, millet 3 - 5 yılın sonunda sevgilisinden ayrılıyor, unutuyor..

valla hepiniz ççok haklısınız arkadaşlar.çok sağolun.sizin yerinizde olsam ve yazdıklarıma yorum yapsam ben de aynı düşünürdüm.ama insan içinde olunca düşünemiyor işte.bir de aklımı karıştıran şeyler var.ok diyorum bitsin.sallayım.ama haksızlık yapıyorum diyorum bazen.mesela kont olunca hiç mesajsız bırakmaz.sürekli yazar.naptın napıyon nerdesin.sürekli ilgilenir yani.mesela 3-4 kez gece özledim geldim balkona çık diye haber verdi.çıktım kapının önünde beni bekliyor.sırf beni görmek için geliyor.bekliyor.uzaktan bakıyor ve geri gidiyor.ne biliyim.bazen de günahını almayım diyorum.hani kişilik meselesi sürekli müsait olacak değil yada ne biliyim konuşmak istemiyor olabilir diyorum.yanımdayken o konuştuklarımızın hiç birini hatırlatmıyor bana (cinsellik hakkında) sadece elimi tutuyor ve gözlerime bakıyor.işte bi kere öptü.o yani.telefonumda ismi kayıtlıydı.:) kızdı geçen gün beni şekilli şekilli bitanem diye kaydetmiş falan.hanımefendi isim yazıyor falan söylendi bayağı.en yakın arkadaşlarıyla tanıştırdı ve ikisi de çok efendi çocuklardı.biri 6 yıldır bi kızla birlikte diğerinin hiç yok.bir kızla birlikte olmak için sevmek gerekir havasında.yani arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyim falan derler ya.:)onu da düşündüm.böyle yani.ara sıra çok büyük dengesizlikler yapıyo da sonra konuşunca hepsi aklımdan uçuyo.ben kaşınıyorum dimi.evet evet ben kaşınıyorum.bana müstehak yok ben hala iyi yanlarını anlatıyorum.offf çok körüm çok.tamam ondan vazgeçiyorum.şu dkdan sonra da aramıyorum.kızlar sağolun.

üzülmeni istemem cnim fakat bu çocuktan hayır gelmez zarar gelir ve şimdi üzüldüğünden daha çok üzülürsün ilerde..
çek resti gitsin...hem belki aklı başına gelir diyecem ama o zaman da sen dönme ,
ne derler bi ilişki nasıl başlarsa öyle gider.... a.s

ufak bi yanlışını gördüğümde çekiyorum resti.gaza geldim nihaaaa:jeyyar::jeyyar:
kendimi çok güçlü hissettim bianda.:teytey::teytey::teytey::sm_cool:

ufak bi yanlışını gördüğümde çekiyorum resti.gaza geldim nihaaaa:jeyyar::jeyyar:
kendimi çok güçlü hissettim bianda.:teytey::teytey::teytey::sm_cool:

Canım bence de en iyisini yaparsınrestini çek ve bir daha arama bekle o seni arasın merak etsin. kaçan kovalanır unutma

bence onu aramam sorma ne tepki göstereceğine bak unutmaki kaçan kovalanir. Ki gerçekten seviyosa seni emin ol o bişiler yapmak için çabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…