merhaba.öncelikle foruma yeni geldim.baktım burda bişeyler anlatıp akıl alabilcem gibi geldi.nolur akıl verin.baştan anlatıyım.işe başlayalı daha 2 hafta olmuştuki otobüste onunla karşılaştım.bakıştık.ilk görüşte etkilendim.:) aradan zaman geçti hep karşılaştık.her seferinde bakışıyoduk.ne ben oondan gözümü çekebildim ne o benden.en sonunda dayanamadım.işten çıkacaktım.bir daha göremem diye gittim eline numaramı verdim.ararsan konuşmak istiyorum dedim.neyse aradı konuştuk çıkmaya başladık.daha 3 hafta oldu başlayalı.kontörü varken sürewkli msj atıodu.ama kontü bitti şimdi çarı bile atmıo.halbuki atabilir.arıom meşgule atıo.müsait olamıom dio.açmıo duymadım dio.nie çarı atmıon hiç sesin çıkmıyo deyince de birsürü şey söylüyo.bunun hiç mi boş vakti olmuyo.ayrılamıyorum da.bir de daha 1 haftalıkken mezhep farklılığından benden ayrıldı.ama sonra tekrar başladık.yine ben istedim başlamayı.o ayrı mesele. sizce ne yapıyım.beni sevdiğini söylüyo.sen beni bırakmazsan ben hiç bırakmam diyo.sen olduğun sürece ben varım diyo.ama ben şüpheleniyorum.akıl verin.sizce beni gerçekten seviyor olabilir mi.unutmadan bir de benden cinsellik adına bişeyler istedi.hayır dedim.kesin reddettim.bozuldu,kızdı ama şimdi istemiyor.öyle görünüyo.öpmücem bile seni diyo.:)gerçi öptü aramızda kalsın hehe ama sora bu sondu bidaha öpmem dedi ve ciddi ciddi öpmedi.hatta yolda hadi hoşçakal gibisinden öpecektim çekti kendini rezil oldum.sabahları hala aynı otobüsteyiz.yanında abisi olduğu için bakışarak gidiyoruz uzaktan.bir de ben ona sordum hiç benden ayrılmak istedin mi seviyorum diyosun ama sevginden şüphe ettinmi diye.başlarda tereddüt ettim seni hiç tanımıyodum dedi ama şimdi eminim seviyorum dedi.neyse nolur bana söyleyin bu çocuk ne yapıyo.benle oynamaya çalışıyor olabilir mi.yada seviyor mudur.fisfisfisCADIARZU