Aşılama Lütfen yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belalxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
32
0
arkadaşlar merhaba ben geçen pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım 10.günümdeyim 5 gün sonra kanda gebelik bakılacak ama benden dün ve bugün hafif pembe kanama geldi doktoru aradım ilaçlara devam dedi şu an anlayamayız dedi aranızda aşılama olupta bu sorunu yaşayan varmı varsa neyle sonuçlandı lütfen bilgilendirirmisiniz.

canim bildigim kadariyla yerlesme kanamasi denen sey senin ki.yerlesme kanamasi diye arastirirsan bilgi edinebilirsin.Umarim hamilesindir...

Bir özel kanama şekli de yumurtlama kanaması (siklus ortası kanama) dır. İki adetin ortasında yumurtlamayı takiben estrojende azalma sonucunda oluşan lekelenme tarzı kanamalardır. Nadiren adet kanaması kadar fazla da olabilir. Pek önemli bir problem değildir ve gerekirse o döneme özgü 1-2 günlük hormon desteği alınabilir.
DOKTORLAR SİTESİNDEN ALINTI...BELKİ YARDIMI OLUR...

Teşekkür ederim canim kafam çok karişik adetime 10 gün var acaba tutmadimi aşilama diye korkuyorum

önemli değil cnm...eger aşılama tutmadımı diye böyle stres yaparsan zaten tutacağıda varsa tutmazz...hem aşılamanın tutmaması bebeğin olmayacak anlamına gelmez bence kafanı dağıt hayırlısı neyse o olsun hepimiz için....

kızlar benimde igne yapılalı bugun 15. günüm bugün hafif leke geldi sizce hamile olabilirmiyim adetmi olucam

yok canım ben 15 gun önce catlama ıgnesı yaptırdım 1 haftadır agrım var ama adet olmadım hafif leke oldu

belalım merhaba cnm dua edelim yerleşme olduğu için olabilir birde adetin kaç günü aşılama oldun 10
günümdeyim diyorsun ve adet olamaya 10 günüm var demişsin cnm bende aşılama olmuştum dr.13 gününde aşılama demişti ve oldum ben 28 günde bir adet oluyorum 15 gün bekleme süresi idi ve 5 gün kala adetime bendede lekelenme olmuştu dr.arayım sölediğimde bekle dedi ve adete 2 gün sonrada adet olmuştum sen gönlünü ferah tut inşallah hamişsindir cnm...

beyza bende 16 günde çatlatma iğnemi vurundum ve bende bekliyorum bakalım inşallah tutar diyorum ama hafif hafif belim ağrıyo adet desem bu kadar erken olmaz 28 günde bir oluyorum adetlerim düzenli
ama bende belki üşütmüşümdür diyorm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kendine dikkat et...

kizlar insallah hepiniz hamis olursunuz Allah sizede insallah istediginiz anneligi nasip eder insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…