• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi avoncukız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

avoncukız

Ziyaretçi
arkadaslar asırı sınırlıyım..herseyı yanlıs anlıyorum..kendıme hakım olamıyorum..herseyı ben bılıyorum gıbı gelıyor..bu yuzden ılıskımden olacagım..onu kaybetmek ıstemıyorum..lutfen yardım edın bana..su sınırımı nasıl yenebılırım.. nasıl pozitif düsünebılrım..onu cok sevıyorum oda benı ama sankı ılskı hep bıtecekmıs gıbı gelıyor..bıtmesı benım bıtmemdır..sevgılım bunu anlıyor oda cok gerılıyor..niye bu kadar kötü dusunuyorsun dıyor..anlamıyorum neden ben böyleyım?

arkadaslar asırı sınırlıyım..herseyı yanlıs anlıyorum..kendıme hakım olamıyorum..herseyı ben bılıyorum gıbı gelıyor..bu yuzden ılıskımden olacagım..onu kaybetmek ıstemıyorum..lutfen yardım edın bana..su sınırımı nasıl yenebılırım.. nasıl pozitif düsünebılrım..onu cok sevıyorum oda benı ama sankı ılskı hep bıtecekmıs gıbı gelıyor..bıtmesı benım bıtmemdır..sevgılım bunu anlıyor oda cok gerılıyor..niye bu kadar kötü dusunuyorsun dıyor..anlamıyorum neden ben böyleyım?

arkadaşım öfke kişiye en çok zara veren şeydir.kendine kitapçılardan kişisel gelişim kitapları al.öfkeni sinirini kontrol etmeyi inan öğrenebilirsin.öğrenmessen hayatındaki sevdiğin insanları kaybedebilirsin.bol bol oku.sen sen ol siniriken konuşma.imkanın varsa bir de doktora git.belki rahatlaman için sakinleştirici verebilir.yerimseniben

aynı sorundan ben de müztariptim rahatlatıcı bitki çayları bana çok iyi geliyo. pozitif düşünmeye başlamak için önce sevdiklerinin çevrenden yok olmaya başladıklarını aklına getir yada onları bi daha hiç göremeyeceğini. ne kadar zor değilmi? o yüzden sinirlendiğini hissettiğinde sakın konuşma içinden bu söylediklerimi geçir daha ılımlı cevaplar ver. bi doktor gözetiminde bu sorundan kurtulabilirsin. herşey gönlünce olsun a.s.

Malesef ben de öyleydim sinirden patlıyordum herkesi kırıyordum sevgilimlede çok sorun yaşadım bu yüzden onu çok üzdüm ama kendimde çok üzüldüm hep başıma bela geldi hiç bir günüm iyi geçmedi ama anladım kendimden başkasını üzmüyorum kendime zarar veriyorum ve sevdiklerime.Kendi kendimi tedavi ettim walla bazı yaşadığım kötü olaylardan ders çıkardım ve artık kimseyi incitmemeye çalışıyorum sabırlı olmaya çalışıyorum.Ama genelde herkesin böyle sinirli döneleri oluyo inş. sende atlatırsın canım:1hug:

Back