lütfen yardım

sucukxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
17
3
36
21
herkese selam. 15 mart günü erkek arkadaşımla kondom kullanarak birliktelik yaşadık, adetimin son günüydü, yumurtlamama 1 hafta vardı. normalde 1 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum ancak ilişkinin olduğu akşam içmeyi unuttum, ertesi gün iki ilacı içtim. ilişkiden 10 gün sonra yani 26 martta kan testi verdim beta hcg normal çıktı. ancak bu akşam hafif kırmızı bir akıntı farkettim. çok gerginim. bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Merhaba canım birkac gün bekleyip tekrardan kan ver bence cunku sadece yumurtlama gunlerinde olmayabilir bazen bir de kondom da tam koruma saglamayabiliyor. Sen adet gününü bekle ve birkaç gün geçir kanama baslamazsa test ver ama yerleşme kanaması genelde koyu renk olur yani bende öyle oldu leke gibi

herkese selam. 15 mart günü erkek arkadaşımla kondom kullanarak birliktelik yaşadık, adetimin son günüydü, yumurtlamama 1 hafta vardı. normalde 1 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum ancak ilişkinin olduğu akşam içmeyi unuttum, ertesi gün iki ilacı içtim. ilişkiden 10 gün sonra yani 26 martta kan testi verdim beta hcg normal çıktı. ancak bu akşam hafif kırmızı bir akıntı farkettim. çok gerginim. bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Hem kondom kullanmışsınız hemde o gün harici doğum kontrol hapı içmişsiniz. Neredeyse imkansız gebelik

hem kondom vardı hem ben üstteydim ama dediğim gibi dün gelen kan kafamı karıştırdı. miktarı çok azdı, kırmızıydı hâlâ devamı gelmedi.

Back
X