• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sudesuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
137
36
48
39
Kizlar rahim filmi ne zaman cekilmesi lazim cektirenler yazabilirler mi ?

Adet bitiminden sonra çekilirsin gebelik oluşmaması içinde hemen çektir ki sonralara kalırsan eğer cekmeyebilir

Kizlar rahim filmi ne zaman cekilmesi lazim cektirenler yazabilirler mi ?
Bende bu ay çekilicem canım o yüzden doktorumun dediği kadarıyla adet bitimi en geç beş gün içinde rahim duvarı kalınlaşma dan çekilirmiş😇

Peki film cektirdikten sonra mi hamile kaldiniz sebep ne cikmisti? Birde rahim filmi cekilmesi icin sebebiniz var miydi ? Agri az adet vs ?
Ben dış gebelik geçirdim o yüzden çekindim. Sağ tarafa yerleşmişti. Rahim filmi o yüzden çekindim ve hafif tıkanıklık vardı o açıldı. Çekindiğim ay hamile kaldım

Benn 7.gun cekilmiştim hayla leke olarak geliyor du. 3 gun sonra yumurtlayıp hamile kalmısım. Allah sana da nasip etsin inşallah bencede zaman kaybetme cekil derim muhakkak faydası oluyor ben aylarca kalamamıştım.

Benn 7.gun cekilmiştim hayla leke olarak geliyor du. 3 gun sonra yumurtlayıp hamile kalmısım. Allah sana da nasip etsin inşallah bencede zaman kaybetme cekil derim muhakkak faydası oluyor ben aylarca kalamamıştım.
İnsallah canm amin peki ne çıktı acaba ? Nasıl sorunlar vardı lekelenme az adet agri falan ?

İnsallah canm amin peki ne çıktı acaba ? Nasıl sorunlar vardı lekelenme az adet agri falan ?
adetle ilgisi yok tuplerinn. Tıkanıklık yapısıklık sekil bozukluğu falan varmı diye bakıyolar h bişeyim yoktu az bişe tıkanıklık var ise bu verdiğim ilaç actı dedi

adetle ilgisi yok tuplerinn. Tıkanıklık yapısıklık sekil bozukluğu falan varmı diye bakıyolar h bişeyim yoktu az bişe tıkanıklık var ise bu verdiğim ilaç actı dedi
Bana dr ilk sorduğu adetin az ve ağrılı geliyor mu kahve lekelenmeler geliyorsa film çektirmen lazım rahim zarar görmüş olabilir dedi :(

Back
X