• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sultan0003

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
15
3
86
Merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ovulasyon testi ile yumurtlamam buldum bu ay sonrasında silikleşti bugün telrra yaptığımda yeniden çizgi belşrginleşmeye başlamış acaba bir kaç güne tekrar mı yumurtlicam ben bu ne demek yardımcı olun lütfen bu arada adetime 10 gün var.

Merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ovulasyon testi ile yumurtlamam buldum bu ay sonrasında silikleşti bugün telrra yaptığımda yeniden çizgi belşrginleşmeye başlamış acaba bir kaç güne tekrar mı yumurtlicam ben bu ne demek yardımcı olun lütfen bu arada adetime 10 gün var.
Her gün yap canım t çizgisi gittikçe koyulasiyorsa gebelik ola bilir

Cevabın için teşekkür ederim canım geçen ay 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp bıraktım onunla bir alakası olamaz değil mi tekrar pozitifleşmeye başlamasının

IMG_20200120_163744.jpg

2 gün arayla yaptım canım en son hep böyle silik çıktı 3 gün boyunca bugün ki yaptığımda yine koyulaşmaya başlamış ne oluyor anlamadım

Yok bi an vücudunuzda yüksek ciktirmis c kadar koyu olmadgi sürece dikkate almayin ayrica adet gecmeden gebeligi göstermez

Teşekkür ederim cevabınız için zaten adetime henüz 10 gün var gebelik için düşünmedim daha çok erken acaba dedim tekrar mı yymurtlayacağım diye düşündüm

Back