- 14 Haziran 2019
- 122
- 28
- 28
- 38
- Konu Sahibi Glsn Gulsen
-
Canım elim de testim yok şuanda. Yarın eczaneden alabilirim ya da pazatesiye kadar bekleyip de kan testi mi yaptırsam acaba . Halen adete dönüşmediTest yapma durumun var mı canım.
Dünkü gelen 2 damladan sonra halen gelmediKan geldi diyorsan bence bir test yap sonra da geç olmadan doktora git diyecektim canım varsa bebiş önlem almış olurdun ekstrem bir durumda
Ben de pko var . Yumurta büyütmek için klomen kullandım sonrasında çatlatmak içim de çatlatma iğnesi verdi doktorumNeden çat. İğnesi yaptın cnım
Canım çatlatma iğnesi oldum ya ondan dolayı yumurtlama olmaz . Yine de kendimi adet olacakmışım gibi düşündürmek istiyorum . Öğleden sonra çıkıp bi test alayım olmazsaYumurtlama kanaması değilse yerleşme kanaması da olabilir
İnşallah bu cuma günü rabbim bana bu müjdeyi versinYumurtlama kanaması değilse yerleşme kanaması da olabilir
İnşallah bu cuma günü rabbim bana bu müjdeyi versin
Yerleşim kanaması kahverengi ye benzemiyormudu sankiArkadaşlar 27 kasımda çatlatma iğnesi yaptırdım. 12 . Gün kan testi yaptırdım 0.6 çıktı yani gebelik yok demek . Doktoruma söyledim biraz daha bekleyelim dedi. Bugün iğneden sonra 15. Gün 3 saat önce 2 damla peçeteyle pembemsi kan geldi . Aşırı bacak ağrım ve kasık ağrım var . Acaba adete mi dönüşecek yoksa yerleşme kanaması olma ihtimali olabilir mi 3 gün geçti kan testini de vereli . Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?