Kalıcı Makyaj Uygulamaları lutfen yardim ??

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

mutlukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
187
33
98
kaş konturu ciltte ne kadar kaliyor.kendiliginden cikiyormu .yoksa hafif kalma oluyormu.arastirdim.1 yil 2 yil 3 veya 5 yil yazan yerler bile var.benm 18 ay oldu .yagmurdan cukurlasan toprak gibi gozukuyo kasim

kaş konturu ciltte ne kadar kaliyor.kendiliginden cikiyormu .yoksa hafif kalma oluyormu.arastirdim.1 yil 2 yil 3 veya 5 yil yazan yerler bile var.benm 18 ay oldu .yagmurdan cukurlasan toprak gibi gozukuyo kasim
Merhaba rütuş yapılmadığı sürece 1 sene içerisinde çıkıyor fakat şöyle bir durum var kontur kalemi ile mi yapıldı yoksa iğne ile mi

Merhaba rütuş yapılmadığı sürece 1 sene içerisinde çıkıyor fakat şöyle bir durum var kontur kalemi ile mi yapıldı yoksa iğne ile mi
Rötuse salak gibi gittim.duzelcek diye.makine ye bagli kalemle yapildi.igneleri var hala durur salakligimin belgesi

Boyleişte iki teknik kullanmis biri kil digeri pudralama .

Eklentiler

• 20190805_031423-1-1.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 152
  • 20190805_031313-1-1.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 154
Keşke kalem ile yaptırmış olsaydınız iğne ile kalıp dövme gibi oluyor
Dövme gibi durmasini falan gectimm ciddi sekil bozuklugu vardi.fotograftaki gibi biraz renk acildi kalemle şekil vermeye calisiyrmm oldugu kadar .ins. gecer gosterdim baska uzmana bir iki yer haric gecer dedi.ama kac yil sonra o mechul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…