LÜTFEN YARDIM

Omrum13031606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
26
4
44
SELAM öncelıkle herkeze benım sorunum nedır çözemedık bıraz bahsetsem benım gibi olan arkadaşlar yardımcı olur is sevinirim aralık ayından bu yana doktor doktor geziyorum ılk zamalar sadece kulak cınlaması olmaya basladı kulak burun bogaz dk gittim herhangi bırsey yok nörolojıye grün dedı gittim mr çekıldı herhangı bırsey yok sadece benım kanıtsal rahatsızlıgım dan dolayı damarımda ıncelme varmıs dogustan oldugu için çnemlı deyıl dedı sonra tekrar kbb gitti tekrar bırsey cıkmada daha tekrar nörolojıye gıttım benı özel hastanede arkadası olgununu oraya gıdıp ilaçlı flım çektırebılecegımı söyledi daha sonra bır tanıdık sayesınde beyın sınır cerrahına gittin mr sonucuna cd baktı ilaç lı flıme gerek yok dedı bırsey yok dedı ama bende arada basının arkasında agrı sankı yer kayıyor gibi hissediyorum ama bana diğer dk ilaçlı flım bektır dedı ya kafama taktım bırkere doktor baska hastalarınıda gönderiyormuş şimdi arada yine çınlama olmasada kulaklarımda dolgu hissi ve arada basım dönüyor gibi oluyor en ufak bırseyde kendimde hastalık arıyorum benı cok yordu lütfen yardımcı olabılırmısınız

Hastalık değil gerçekten doğru doktoru bulmak teşhis ve tedavide en önemlisi?
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bu tip durumlarda tek çare üniversite hastaneleri.
İstanbul'da iseniz Çapa, başka şehirde iseniz yine üniversite hastanesine gidin, onlar hep birkaç doktor birlikte inceler heyetle karar verir.
Yaşınız genç olduğu için kardiyolojiden ziyade önce bir endokrinolojiye gitmelisiniz. Şikayetlerinize göre durum belki de depresyon,yetersiz beslenmeye bağlı vitamin ve elektrolit eksikliği ,tiroid hastalığı yani guatr ve anemi yani kansızlıktır…

Hastalık değil gerçekten doğru doktoru bulmak teşhis ve tedavide en önemlisi?
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bu tip durumlarda tek çare üniversite hastaneleri.
İstanbul'da iseniz Çapa, başka şehirde iseniz yine üniversite hastanesine gidin, onlar hep birkaç doktor birlikte inceler heyetle karar verir.
Yaşınız genç olduğu için kardiyolojiden ziyade önce bir endokrinolojiye gitmelisiniz. Şikayetlerinize göre durum belki de depresyon,yetersiz beslenmeye bağlı vitamin ve elektrolit eksikliği ,tiroid hastalığı yani guatr ve anemi yani kansızlıktır…
istanbuldayım araştırma hastanesinede gittim dedıgınız gibi guatır bakıldı ama hepsi ögrenci oldugu için ilgilenmıyorlar bile belkıde artık psıkolojık olarak düşünmem gerek

ben eczanede çalıstıgım için artık herkeze sorar oldum sizde de oluyormu diye kötü hastalıkmı var diye düşünüyorum iyice tuhaf oldum sivilce cıksa sac derımde hemen arastırmaya kalkıyorum acaba neden cıktı diye :KK43:

X