Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutdolu47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
50
16
88
Hanımlar ben iki kutu menogon kullandım bugün gittim yumurta 18 ve 15 mm olmuştu yarn çatlama iğnesi yaptıralım dedi ve adetin 11. Günü. Sizce çatlama iğnesi tek yumurtayı mı çatlatır işe yarar mı 15 mm olan boşa mı gidecek bilgisi olan var mı

Canım ben catlatma ıgnesını adetın basından itibaren 13 gun sonra vururdum yumurta boyutum 20 22 mm yanı bu buyuklupe ulaşmadan bence vurdurma ben o ay hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım hayırlısı olsun cnm

Sağol tatlım benimde 19 yaklaştı yarına 20 olur yeter dedi ama tek yumurtam bu büyüklüğe geldi o kadar ilaca rağmen inşallah tek yumurta işe yarar

Sağol tatlım benimde 19 yaklaştı yarına 20 olur yeter dedi ama tek yumurtam bu büyüklüğe geldi o kadar ilaca rağmen inşallah tek yumurta işe yarar
İnşâllah canım bende bu ay klomen denedim 5 temmuzda da randevum var inşallah bebiş gelır ve bu sefer hıc gitmez

İnşâllah canım bende bu ay klomen denedim 5 temmuzda da randevum var inşallah bebiş gelır ve bu sefer hıc gitmez
İnşallah bende menogon kullandım iki kutu iğne tek yumurtayı büyütebildi bu kadar yüksek doz. İnşallah aynı zamanlarda alırız güzel haberleri

İnşallah bende menogon kullandım iki kutu iğne tek yumurtayı büyütebildi bu kadar yüksek doz. İnşallah aynı zamanlarda alırız güzel haberleri
İnşâllah burdan haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…