Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Daha önce de konu açmıştım.Adetime 5-6 gün var şu an.İnanılmaz belim karnım kasık ağrım var.Sol kasık ağrım sol bacağıma vuruyor uyuşuyor resmen ağrı yapıyor.Gogus hassasiyeti de devam ediyor bide hafif bulantım var.Hamile kalma şansımın yuksek oldugu gunde ilişkiye girdik ama birden kalkınca meninin çoğu çıktı içimden.Öyle yatarak beklemem olmadı yani.Bide ilk korunmasız denememizdi o yüzden gerçekten çook merak ediyorum.Acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi diye.Yorumlarınızı bekliyorum bide ne zaman test yapsam acaba çıkar sonuç :)

Erken gebelik testlerini var 6 gün öncesine kadar kullanılıyor diye biliyorum istersen gününün geçmesini bekle geçerse bir kan tahlili yaptır kurtul psikolojik olması da yüksek ihtimal hamile kalmayı istiyorsun anladığım kadarıyla

Yani aslında planlı bir sey değildi.Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk hep.Bir anda oldu işte :) Ama şüphesi bile çok güzelmiş ne kadar çok istediğimi anladım.Erken gebelik testini dün yaptım birsey cıkmadı malesef sonuçlarının çok doğru olmadığını yazmışlar yorumda.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

Başka yorum yapabilcek kimse yok mu :)

Hamile olsanız dahi bu anlattıgınız belirtileri hamile oldugunuz icin yasamıyorsunuzdur cok erken henüz

Benim erken gebelik testim negatifti uc.gun once yapmistim reglden gecince reglim ucuncu gun normal testte pozitif gordum beta degeri idrara cok geç düşebilir

Hamile olsanız dahi bu anlattıgınız belirtileri hamile oldugunuz icin yasamıyorsunuzdur cok erken henüz
Burda okudugum yorumlara göre belirtileri erken baslayan cok kişi var bilmiyorum tabi ilişki üzerinden 10 gün gecti

Benim erken gebelik testim negatifti uc.gun once yapmistim reglden gecince reglim ucuncu gun normal testte pozitif gordum beta degeri idrara cok geç düşebilir
Sizde nasıl belirtiler oldu acaba? Şu an bende sol kasık ve sol bacak ağrısı var dayanamıyorum çok ağrıyor

Ben bekle derim günün geçerse test yaparsın kan verirsin bakarsın günün geçmeden tam emin olamazsın ki azıcık sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…