Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Önceden hemoroid ameliyatı oldum baya oldu. Tekrar çıktı. Sürekli yeniliyor bunun tamamen çözümü yok mu oturamıyorum pantolon giyemiyorum lütfen yardım edin
Ne yazıkki bende de var hamilelikte oluştu daha beteri anal fissurde var çekiyorum ameliyat kaç kere oldunuz zor muydu gerçi yineliyor diyorsunuz ne kadar sürede nüks etti
Ne yazıkki bende de var hamilelikte oluştu daha beteri anal fissurde var çekiyorum ameliyat kaç kere oldunuz zor muydu gerçi yineliyor diyorsunuz ne kadar sürede nüks etti
Sıcak suya oturun duphalac şurup için şişlik belki bi nebzede olsa çekilir zeytinyagi surun cok agri olursa anestol krem rahatlatabilir allah yardım etsin ne diyim bende çok çektim ve çekiyorum kabız olunca dünya başıma yikiliyo sanki
Sıcak suya oturun duphalac şurup için şişlik belki bi nebzede olsa çekilir zeytinyagi surun cok agri olursa anestol krem rahatlatabilir allah yardım etsin ne diyim bende çok çektim ve çekiyorum kabız olunca dünya başıma yikiliyo sanki