kızlar 2. Çizgi varmı nolur bi bakın
İnşallah vardır. Geçen aylarda bir kez pozitif test oldu ve hemen kan verdim negatifti. Bidaha aynısını yaşamak istemiyorum sabah tekrar yapıcam umarım koyulaşır 8 aydır bekliyorumSilikte olsa 2 cizgi görünüyor canım ya umutlandırmak yada korkutmak istemiyorum bu durumda en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek Allah gönlümüzden geceni hakkınıza hayırlı eylesin inşallah
ben göremedim ama inşallah vardır.kızlar 2. Çizgi varmı nolur bi bakın
CANım var gibi, ama bir kez daha yap bizle de paylaş bakalım...
Bebetime değil miratech ti test ve yine aynı markayı yaptım bugün. Eğer hamileysem koyulaşması lazım dimi yine aynı koyulukta aynı şekilde çıktı. Sanırım testin kendi çizgisi o bilemedim yani. Yarın regl olmam gerek bakalım ne olacakBebetime ise kullanma .Tekrarla testi bakalım.Adete ne kadar var.
İnşallah olmazsın Can'ım bekle bakalım biBebetime değil miratech ti test ve yine aynı markayı yaptım bugün. Eğer hamileysem koyulaşması lazım dimi yine aynı koyulukta aynı şekilde çıktı. Sanırım testin kendi çizgisi o bilemedim yani. Yarın regl olmam gerek bakalım ne olacak
İnşallah olmazsın Can'ım bekle bakalım bi
Bugün test yapmadım çünkü dün sabahki testim de ilk testin aynısı oldu. Hamile olsam koyulaşması gerekmez miydi ? Bugün bat günüm ama hala olmadım ağrı falanda yok
Canım bence acele etme inan bende ilk belirtileri yaşadığımda böle heycanlı ve paniktim..ama olmadı o ay bir ay sonrasında hamile kaldığımı öğrendim ve geçen ay ki testten çok farklı hemen 2.çizgi oluştu hızlı bir şekilde belirtilerde baskındı senin belirtilerin nasıl onuda göz önünde bulundur.. Rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu yaşatsın inşallahBugün test yapmadım çünkü dün sabahki testim de ilk testin aynısı oldu. Hamile olsam koyulaşması gerekmez miydi ? Bugün bat günüm ama hala olmadım ağrı falanda yok
Hastalandım malesef bugün. Herkes diyorki nezaman kafaya takmadım o ay hamile kaldım. Nasıl başarıcam o kafaya takmama olayını onu anlamıyorum. Yumurtlama dönemi geldiği an başlıyor stres oldumu olacakmı diyeCanım bence acele etme inan bende ilk belirtileri yaşadığımda böle heycanlı ve paniktim..ama olmadı o ay bir ay sonrasında hamile kaldığımı öğrendim ve geçen ay ki testten çok farklı hemen 2.çizgi oluştu hızlı bir şekilde belirtilerde baskındı senin belirtilerin nasıl onuda göz önünde bulundur.. Rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu yaşatsın inşallah
Rabbimden her zaman hayırlısını dile.. Olacak diye diye olduğunda umutlarını yıkan şeylerle karşılaşmanı istemem canım çünkü gerçekten çok kutsal ve önemli bu konu , stresin en birincil etken olduğunu düşünüyorum dua et kendini rahat bırak varsa kısmetinde gelir seni bulurHastalandım malesef bugün. Herkes diyorki nezaman kafaya takmadım o ay hamile kaldım. Nasıl başarıcam o kafaya takmama olayını onu anlamıyorum. Yumurtlama dönemi geldiği an başlıyor stres oldumu olacakmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?