Lütfen yardım

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Kızlar yumurtlama dönemi öncesinde yaşanan ilişki de gebe kalma durumu nedir kız çocuk istediğimden yumurtlama dönemimi tam bilmememe rağmen 28 gün düşünerek 14. Güne gelmeden 2 3 gün önce pes pese ilişki yaşadım sonra bıraktım yalniz adet düzensizliğim vardı son 3 4 aydır 30 un üstünde olabilir adet uzunluğu sanırım yanlış yaptım sizce de tutmaz mi :/

Kardeşim gönlünü kırmak istemem ama evladın kızı erkeği olmaz Şükrü olur hiç olmayanları düşün onlar ne yapsın hayırlısını iste... mevlam yine gönlüne göre versin ama gebe kalırım diyende ilişkiye girme psikolojik olarak olamayabiliyor stres altındayken

Bu bir istek dilek temenni her ne denirse ben de biliyorum şükretmeyi hayırlısını dilemeyi ama bunun yanında Allahtan önce hayırlı sağlıklı sonrasında bir kız çocuk istiyorum olur ya da olmaz allahım dileğimi kabul eder ya da etmez hiç kimsenin yok mudur bu hayattan bir dileği beklentisi benimki de bu bunu istemek sukretmiyorum anlamı taşımaz bir oğlum var çok şükür ikinciyi de sağlıklı ve hayırlı bir kiz evlat istedim hepsi bu bende biliyorum olmayanları yana yana çocuk isteyenleri allah herkese nasip etsin her zaman dua ederim etrafımdaki çocuğu olmayanlara benim bir sorum vardı cevap vermeyecekseniz de öğüte de ihtiyacım yok çünkü her şeyin farkında olan bir insanim

Kız erkek bunu biz bilemeyiz
Önce hamile kalacak mısın bu belli olsun
Sonra kız mı diye düşünürsün
Gönlüne göre versin inşallah

Bu yumurtlama günü oncesi kiz sonrasi erkek olayini hif anlamiyorum cidden onu biz belirleyemeyiz allah bilir bence bu dusunceden çıkın umarim hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…